Selamba je cikgu ni tarik suara note tinggi sambil duduk, “kalah awie!”

Selamba je cikgu ni tarik suara note tinggi sambil duduk kalah awie

Selamba je cikgu ni tarik suara note tinggi sambil duduk, “kalah awie!”. Menerusi halaman tiktok, tular satu video nyanyian kongsian saudara Aril. Dia menyanyikan lagu daripada kumpulan Projector Band yang berjudul Meskipun Kau Tahu.

Semua sedia maklum, lagu ini amat tinggi dan tidak ramai yang mampu menyanyikannya dengan note asal. Namun begitu, pemuda ini dengan santai menyanyikan high note dengan senang sekali.

Suaranya yang lunak dan merdu itu mendapat komen yang positif daripada netizen. Rata-rata daripada mereka memuji suaranya dan berkata dia boleh pergi lebih jauh dalam bidang nyanyian jika diasah lagi.

Selamba je cikgu ni tarik suara note tinggi sambil duduk kalah awie

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@MuhdFauzi:dulu masa first time karaoke lagu ni, igtkan rileks jee. part tgh2 tu nk hilang suara. kene scam aku, haha

@khaaashop:nice cuma kena control time tinggi lg sikit

@arileles92:Hahaa. Xleh nak control da bro.. Nak berkecai da muka saya.

@ArieRichGold:hahaha baikk la bro..mantap suara..respect bukan senang tu nak tarikk…

@Man dibuff?:power suara bang

@ramzrin_rawmusic:high larynx,strained dh tu bang. jgn pksa klau nk pkai vocal cord lama

@MARSahchinXmcc:klau berdiri nmpak bgus skit kot bang cerr try

@Frhn.Zulkifli:Terpaling mantap

Fuh memang padu betul suara abang ni. Boleh pergi jauh lah. Selamba je dia tarik high note.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Zack (@lawak_laah)

BACA:

Baru tahu ini panggilan sweet Dato K pada Tokti, terus ‘end live’ lepas tu

“Sedap suara dia!” Pelajar universiti buat macam konsert sendiri tarik perhatian

Hari-hari beg sekolah anak berat, ibu terkejut bila cek ada benda ni

CATEGORIES