“Sedap betul tengok dia ni basah”, MP Bentong terima komen berbaur lucah ketika lawat kawasan banjir kilat

“Sedap betul tengok dia ni basah”, MP Bentong terima komen berbaur lucah ketika lawat kawasan banjir kilat. Baru-baru ini, ahli parlimen (MP) Bentong Syefura Othman telah diganggu secara seksual oleh seorang lelaki di Facebook kerana baju hujannya yang “basah”.

Syefura muda, yang terkenal dengan panggilan Rara, meninjau kawasan banjir di Bentong, Pahang pada 14 Februari, sambil memakai baju hujan di atas baju kurungnya, pakaian tradisional Melayu.

Menurut video yang dimuat naik di laman Facebook ahli politik DAP itu, Rara sedang melawat kawasan di jalan lama Kuala Lumpur-Bentong yang terjejas teruk akibat banjir kilat, bersama Timbalan Menteri Sumber Asli, Alam Sekitar dan Perubahan Iklim Datuk Seri Huang Tiong Sii.

"Sedap betul tengok dia ni basah", MP Bentong terima komen berbaur lucah ketika lawat kawasan banjir kilat

Semasa Rara ditutup dari kepala hingga ke kaki, melihat ahli parlimen berusia 33 tahun itu basah kuyup dalam hujan nampaknya terlalu banyak untuk lelaki itu.

Lelaki itu meninggalkan komennya di bawah video itu, memperincikan bagaimana dia ingin melakukan serangan seksual terhadap penggubal undang-undang wanita itu kerana melihat Rara “begitu basah” membuatkan dia serta-merta “miang”. Dia telah memadam komennya.

Tangkapan skrin komen yang kini dipadam kemudiannya disiarkan di Twitter, di mana ia menarik perhatian Rara.

"Rasanya sangat seronok melihatnya basah di bawah hujan. Buat saya rasa miang serta-merta. Jika saya pernah mendapatkannya, sudah pasti dari malam hingga ke petang kami akan melakukan hubungan seks tanpa henti sehingga kami berdua terlalu letih untuk mendapatkannya. naik."

“Rasanya sangat seronok melihatnya basah di bawah hujan. Buat saya rasa miang serta-merta. Jika saya pernah mendapatkannya, sudah pasti dari malam hingga ke petang kami akan melakukan hubungan seks tanpa henti sehingga kami berdua terlalu letih untuk mendapatkannya. naik.”

Imej daripada @youngsyefura (Twitter)

“Rasanya sangat seronok melihatnya basah di bawah hujan. Buat saya rasa miang serta-merta. Jika saya pernah mendapatkannya, sudah pasti dari malam hingga ke petang kami akan melakukan hubungan seks tanpa henti sehingga kami berdua terlalu letih untuk mendapatkannya. naik.”

Imej melalui Twitter
Rara yang kecewa kemudiannya mengambil akaun Twitternya untuk berkongsi bahawa dia telah diseksualkan tanpa mengira cara tradisional dia berpakaian

Kenyataan Rara menunjukkan pakaian tidak penting dalam topik gangguan seksual.

BACA:

“Madu ingat suami aku kaya, company tu aku punya, sekali aku pergi umrah doa supaya dapat madu lagi satu, tak sangka makbul!

“Dia cuba buka seluar saya tapi tak dapat”, Youtuber dari Kelantan cuba cabul mahasiswi