“Saya tak puas buat hubungan dengan suami sampaikan saya cari lelaki lain untuk puaskan nafsu saya, saya jadi ketagih..”

Seorang wanita membuat pendedahan mengakui dia curang dengan suaminya kerana tidak puas dengan hubungan intim di antara mereka.

Menerusi video tular di TikTok, wanita yang hanya dikenali sebagai Wawa berkata

Dia sangat teruja dan gembira pada awal perkahwinan kerana hubungan yang sudah halal.

"Saya tak puas buat hubungan dengan suami sampaikan saya cari lelaki lain untuk puaskan nafsu saya, saya jadi ketagih.."

Namun, katanya makin lama hubungan intim bersama suami makin tidak seronok malah lelaki itu juga sering menolak kerana penat.

Saya pun ada keinginan macam perempuan lain. Kadang kadang bila kita tinggal sorang tu, nanti mestilah rasa sang*p kan, betul tak?

Tambahnya, kerana keinginan untuk berhubungan intim yang melampau dia mula curang dan melakukan seks dengan lelaki lain.

@gangtaktakutbini Isteri curang sebab suami tak perform ? Korang masih belum terlambat. Jangan ambil remeh perkara ni. #SelamatkanRumahTangga #ThorX #GangTakTakutBini #fyp #isteri #curang #suami #lemah ♬ Healing Song – Piano Peace

Bukan itu sahaja, hubungan intim yang pada mulanya dilakukan saja-saja membuatkan dirinya ketagih untuk ‘makan luar’.

Sampaikan satu tahap, saya terlepas. Cari orang lain untuk puaskan keinginan nafsu saya. Saya jadi ketagih, bertukar-tukar (lelaki).

Tetapi tegas Wawa, kecurangan dan hubungan seks bersama lelaki lain itu tidak bermakna dia tidak lagi menyayanyi suaminya.

Ujarnya lagi, hubungannya bersama suami tidak berpeluang untuk diubah kerana lelaki berkenaan juga tiada usaha ke arah itu.

Pengakuan Wawa itu menerima pelbagai respon daripada warganet yang meninggalkan komen masing-masing pada posting video berkenaan.

Sesetengah individu menyelarnya kerana menggunakan alasan kurang layanan intim daripada suami untuk berlaku curang.

BACA: Lelaki ini menang jackpot RM4.4 juta tapi lain pula yang jadi bila polis masuk campur