“Saya akui sebelum saya kahwin memang ramai yang nak kat saya cuma saya je tolak dan saya pilih suami, ingatkan boleh bahagia tapi..”

Salam min tolong hidekan profil saya min.. Saya just nak minta pendapat tentang masalah rumah tangga saya ni,

Dah lame duduk pendam sorang2 tak tau nak luah kat sape, saya baru setahun berumah tagga dan mempunyai sorang anak baru usia 7 bulan,

sebelum ni hubungan perkahwinan saya di restui oleh mertua dan family saya,

"Saya akui sebelum saya kahwin memang ramai yang nak kat saya cuma saya je tolak dan saya pilih suami, ingatkan boleh bahagia tapi.."

tapi sekarang ni dah berubah keluarga mertua, kakak ipar dan adk ipar semua berubah mereka macam lain sangat dengan saya, tak mesra macam dlu.

Saya tak tahu kenapa dan apa salah saya sehinggakan mereka b€nci sangat dengan saya ni, memang saya akui saya baru habis belajar dan kurang pandai sangat dalam bidang masak memasak ni, tapi saya still belajar tapi diorang macam anggap saya ni pem4l4s semua tak reti.

Baca Artikel Penuh