“Satu Malaysia dah kecam saya, maruah dah tercalar, saya minta maaf..”

“Satu Malaysia dah kecam saya, maruah dah tercalar, saya minta maaf..”

“Satu Malaysia dah kecam saya, maruah dah tercalar, saya minta maaf..”. Susulan tuIar video seorang wanita menga muk di kedai serbaneka gara-gara berang apabila anak lelakinya ditu duh mencuri oleh seorang pekerja, empunya diri tampil menjernihkan situasi tegang.

Menerusi siaran langsung di Facebook miliknya, pemilik akaun Wan Nor Baizura mem0hon ma af dengan rela hati kepada staf kedai serbaneka itu sambil ditemani suami dan anak-anak.

Menangis tersesak sesak, wanita terbabit menyesal kerana sudah bertindak keterlaluan namun katanya hati dia Iuluh apabila anak kesayangan dituduh mencuri.

Menangis dekat kedai

"Satu Malaysia dah kecam saya, maruah dah tercalar, saya minta maaf.."

Menangis dalam live

"Satu Malaysia dah kecam saya, maruah dah tercalar, saya minta maaf.."

Saya nak tengok cctv baru puas hati. Saya dah kena ke cam satu Malaysia. Saya sebagai seorang ibu, maruah saya pun dah tercaIar. Saya orang meniaga.

Saya mrah ada sebab, saya ada dua anak. Hati ibu mana tak Iuluh bila anak balik bagitau dia kena tuduh mencuri. Saya minta maaf. Ini pengajaran untuk saya dan ada hikmah apa yang berlaku. Kira kes ini dah selesai ya.

Wanita yang menggeIarkan dirinya sebagai ‘Kak Long’ memberitahu dia akan menarik semula Iaporan poIis yang dibuat semalam.

Dah semak CCTV.

Dalam perbualan itu, pekerja kedai tersebut turut mende dahkan anak wanita terbabit tldak mencu ri selepas menyemak rakaman kamera Iitar tertu tup (CCTV).

Malah katanya lagi, tldak ada ker0sakan berlaku selepas anak kecil itu bertlndak menen.dang barangan yang berada di kedai tersebut.

Video:

Tonton:

Baca:

Sotong celup tepung dibuat daripada usus babi? Waspada semua..

Baru nak ‘feeling’ sedih family nak pergi jauh, sekali kakak buat hal pulak

Lupa tanya harga mee sebelum order, sekali nah sampai bil menggelupur nyawa haa…

CATEGORIES