“Satu hari aku balik rumah tanpa inform siapa-siapa, masuk je rumah aku dah naik hantu, rumah aku, adik ipar buat macam hak dia, terpaksa aku call Polis”

Berkira – kira jugak lah aku nak bercerita kisah hidup aku, tapi aku nak share kejahatan family in law aku ni biar masyarakat tahu

Keluarga t0ksik ni WUJUD. Nama samaran yang aku gelar buat diri aku adalah Lily.

Aku kahwin muda. Muda sangat, Lepas je aku habis SPM, aku kerja part-time dua tahun, kumpul duit kahwin dan selamat jalan la hidup bujang aku.

"Satu hari aku balik rumah tanpa inform siapa-siapa, masuk je rumah aku dah naik hantu, rumah aku, adik ipar buat macam hak dia, terpaksa aku call Polis"

Kahwin awal bukan sebab gatal tapi sebab waktu tu boyfriend aku pun dah berumur. Kami kawan sejak aku form 3 lagi.

Kini, Umur aku di awal 30-an, mempunyai 3 orang cahaya mata yang dah bersekolah. Dan kebanyakannya hal rumah tangga kami, aku yang urus dari A-Z sebab suami aku kerja offshore. 3-4 bulan baru balik d4rat. Suami aku memang tak ada masalah langsung bab nafkah, in fact memang suami aku mewahkan aku dengan apa je barang yang aku nak.

Baca Artikel Penuh