Reaksi Shuib dalam konti radio bila putar lagu Sarah buat netizen terkejut

Reaksi Shuib dalam konti radio bila putar lagu Sarah buat netizen terkejut

Reaksi Shuib dalam konti radio bila putar lagu Sarah buat netizen terkejut. VIDEO memperlihatkan reaksi pelawak Shuib ketika radio memutarkan lagu Allahyarham isterinya, penyanyi Siti Sarah Raisuddin mengundang rasa sebak dalam kalangan netizen.

Menerusi video perkongsian rakannya, Ajak Shiro di Instagram, Shuib hanya memaling muka tanpa berkata apa-apa saat mendengar lagu nyanyian arwah isteri tercinta.

Pelawak dan juga penyampai radio itu meninggalkan komen di ruang perkongsian itu dengan mengatakan Ajak telah membuatkan dia mengalir air mata.

“Kau cekik air mata aku pagi-pagi Jak,” tulis Shuib secara ringkas.

Rata-rata netizen turut berasa sebak melihat reaksi wajah Shuib, malah ada juga di antara mereka yang memahami apa yang dilalui oleh pelawak berkenaan.

Reaksi Shuib dalam konti radio bila putar lagu Sarah buat netizen terkejut

Sebelum itu, Ajak dan Shuib berkongsi topik mengenai ibu hamil yang sedang mengidam di segmen pagi di radio.

Shuib turut berkongsi mengenai kenangan manis bersama arwah isterinya yang dikatakan mengidam pelik seperti ingin merasa sabun.

Malah, Shuib turut memberitahu isterinya juga pernah mengidam untuk makan daging Wagyu ketika sedang hamil anak bongsu mereka iaitu Ayash Affan.

“Mengidam hendak makan daging Wagyu. Dia ketap bibir sambil telan air liur dan ketika hamil Ayash Affan ni dia memang suka sangat makan daging Wagyu.

“Dan hari tu masa dia minta tu, sememangnya Alhamdulillah dapat ditunaikan dan dia terlalu seronok sangat makan daging tu. Seronoknya, Ya Allah, dapat jugak ditunaikan,” cerita Shuib.

BACA:

MAIS beri bantuan kepada 160 LGBT

Pegawai Polis dan isteri didakwa seksa orang gaji sendiri

Britain kini diketuai oleh Raja Charles III

CATEGORIES