PKP lagi : Ucapan ‘Bro! I’m done’ dalam kalangan peniaga menyentuh hati

PKP lagi : Ucapan ‘Bro! I’m done’ dalam kalangan peniaga menyentuh hati

Seronok nyer PKP. Ramai yg suka PKP ni. Bagi yg belum kena atas batang hidung, sila lah bersuka ria dan bersiap-siap nak balik kampung sambung cuti atau ‘WKP’.

Ni saya share gambar-gambar rakan-rakan yang sama-sama berniaga. Ada yg buka kedai makan, ada yg berniaga dalam mall dll. Semua gambar terkini. Yang gambar kedai mula-mula tu adalah rakan peniaga yg berjiran dengan kedai saya di KL, yang lain kosong tu dekat The Curve, Damansara dan Midvalley food court. Ada kedai member. Antara ayat yg menyayat hati dari member saya “bro, i’m done..”
Seronok ya PKP.

Ni yang duduk dekat MAEPS tu pun ada jugak yg jenis buta perut, bodoh sejak azali yg suka complain sana sini. Hang ingat hang duduk dalam hotel ka? Makan daging arnab banyak sgt.

Sumber :