Penampilan terbaru Yuna buat peminat gelisah

Penampilan terbaru Yuna buat peminat gelisah. Profile photo yang digunakan oleh penyanyi terkenal, Yuna di laman FB menerima kecaman hebat dan kurang disenangi wargamaya.

Menerusi foto dikongsi, dapat dilihat Yuna sedang memakai baju berwarna silver yang dipenuhi glitter bagi menaikkan lagi seri baju tersebut.

Menerusi satu hantaran di laman Instagram, pemilik nama Yunalis binti Mat Zara’ai menitipkan ucapan terima kasih kepada mereka yang ‘mempercayainya’ dan ujarnya lagi ia bukan satu perjalanan yang mudah.

[bg_collapse view=”button-red” color=”#ffffff” expand_text=”BACA ARTIKEL PENUH” ]

Penampilan terbaru Yuna buat peminat gelisah

Tetapi inilah album ke-5 saya. Bolehkah anda percaya? Mengeluarkan projek sebagai artis bebas buat kali pertama dalam tempoh 10 tahun rasanya cukup menakjubkan! Saya boleh membuat peraturan saya sendiri.

Ujar pelantun lagu Terukir Di Bintang lagi, dia mahu para peminat meluangkan masa dan mendengar setiap lagu yang dikeluarkan dan perkara tersebut membuatkan para peminat lebih dekat kepada dirinya dan musik.

Saya akan mengeluarkan 5 keluaran berasingan sepanjang tahun 2022. Y1, Y2, Y3, Y4, dan akhirnya yang terakhir yang akan ‘mengikat’ segala-galanya, Y5.

Penampilan terbaru Yuna buat peminat gelisah

Penampilan terbaru Yuna buat peminat gelisah

Namun di sebalik berita gembira yang dikongsi, Yuna turut menerima kec4man berhubung foto yang dikongsi. Rata-rata netizen dilihat menitipkan nasihat supaya penyanyi ini menutup aur4t dengan sempurna.

Komen warga maya:

Penampilan terbaru Yuna buat peminat gelisah

Baca:

Polis saman individu berpeluk ketika ‘live’ AJL36

“Terharu” diselamatkan pemuda ini, Burung Hantu tiap-tiap hari datang bawa hadiah

Pemuda jalan kaki dari KL ke Kelantan jumpa keluarga selepas hilang kerja

[/bg_collapse]