Pemuda dedah ‘kisah gelap’ pemilik rumah anak yatim di Malaysia, buat duit juta-juta

Oleh MHDAILY

Pemuda dedah ‘kisah gelap’ pemilik rumah anak yatim di Malaysia, buat duit juta-juta. PROJEK TUNGGANG AGAMA PALING MEWAH

Hari tu masa duduk dengan Toqqi PPIM, aku ada bersembang satu topik dengan Toqqi. Satu benda yang mungkin sangat sensitif pada sesetengah orang yang positif tak bertempat. Tapi benda ni betul-betul berlaku.

“Tok, pasal hal Ah Long ni Tok biarlah orang lain sambut. Dah ramai dah pun yang start buat walaupun PPIM ni pencetus. Bagi je ke Yusuf Azmi handle under semboyan.

Baca Artikel Penuh