“Pelik jam 3 pagi tiba-tiba suami kejut minta ampun siap cium tangan, bila aku cek fon suami, aku tak tau nak cakap apa”

Saya nak berkongsi cerita saya buat anda semua. Orang selalu cakap, duit bukan segalanya terutamanya dalam hubungan suami isteri yang mana saya setuju.

Pendekkan cerita, kami ni orang biasa biasa je tak kaya pun, tak lah miskin sampai makan tak cukup.

Alhamdulillah masih ada rezeki buat kami.So cerita nya korang ingat tak masa kerajaan bagi kita ambik keluar RM10k dari KWSP tu dan bulan pertama dapat RM5k kan?

“Pelik jam 3 pagi tiba-tiba suami kejut minta ampun siap cium tangan, bila aku cek fon suami, aku tak tau nak cakap apa”

So dapat lah kami berdua RM10k, macam macam saya plan nak bayar hutang sana sini supaya nama suami boleh clear untuk buat loan rumah.

Ada laa campur gaji semua kan kami dah belanjakan dalam RM3k lebih bagi parents, beli barang extra sikit dan sebagainya.

Baca Artikel Penuh