Panas !!! Mangsa dedah bukti mesej lucah dihantar individu dakwa Ebit Lew

Salah seorang mangsa yang menerima mesej lucah dari individu yang mendakwa sebagai Ebit Lew telah menghantar mesej WhatsApp kepada saya meminta saya untuk kongsikan bukti-bukti mesej lucah untuk memberikan kesedaran kepada masyarakat serta mengalakkan lebih ramai mangsa agar tampil membuat laporan polis bagi mengelakkan lebih ramai orang menjadi mangsa pada masa hadapan.

Mangsa dedah bukti mesej lucah dihantar individu dakwa Ebit Lew

Ebit Lew.

MANGSA INI TELAH MEMBUAT LAPORAN POLIS.

Setelah berbincang dengan sekumpulan penasihat syariah & pakar perundangan, Alhamdulilah mereka memberikan keizinan kerana semua perkongsian ini tidak bercanggah dengan ajaran Islam & juga undang-undang.

Buat pengetahuan sahabat semua, kesemua mesej ini saya telah lihat dengan mata saya sendiri dari WhatsApp mangsa dan bukan sekadar mendengar kata pihak ketiga.

KESEMUA BUKTI INI JUGA TELAH DISERAHKAN KEPADA PIHAK POLIS.

Saya TERPAKSA berkongsi di telegram channel saya https://t.me/brofirdauswong kerana pada pandangan saya, mesej-mesej bertulis itu mempunyai elemen kelucahan melampau yang mungkin menyebabkan Facebook atau Instagram saya dipadamkan apabila ada individu yang ‘report’. Harap maklum.

Sumber :

BACA JUGA : Panas !!! “Azam Baki patut digantung tugas Ketua Pesuruhjaya SPRM”

CATEGORIES