Orang ramai sayu tengok lelaki berjubah konvensyen ziarah kubur isteri

Orang ramai sayu tengok lelaki berjubah konvensyen ziarah kubur isteri

Orang ramai sayu tengok lelaki berjubah konvensyen ziarah kubur isteri. Tindakan seorang lelaki menziarahi kubur isterinya dengan mengenakan jubah konvokesyen meruntun hati orang ramai.

Perkongsian sedih di laman sosial @abg man-rgr itu berjaya mencuri perhatian dan mendapat tontonan sebanyak 527,000 sehingga kini.

Menurut pemilik akaun berkenaan, arwah isterinya teringin melihat dia memakai jubah konvokesyen namun hasrat arwah tidak kesampaian.

“Sayang tak sabar nak tengok awak pakai jubah ni. Harini ‘bie’ (saya) datang untuk tunjukkan kepada sayang. Ya Allah kuatkan aku,” tulis @abg man-rgr.

Susulan itu, kapsyen sedih itu telah membuat ramai pengguna sebak serta turut mendoakan pemilik akaun tersebut supaya kuat dalam menempuh ujian hidupnya.

Orang ramai sayu tengok lelaki berjubah konvensyen ziarah kubur isteri

“Benda yang paling sakit adalah sakit rindu pada orang yang sudah tiada,” ujar @Miss Kodok.

“Arwah mesti bangga sangat dengan abang… moga abang diberikan kekuatan, ketabahan dan sentiasa hidup dengan kenangan-kenangan arwah,” ujar @Marrrrr.

“Apabila kita berjuang untuk orang kita sayang..Tapi dia pergi sebelum kita berjaya..Allah je tau perasaan itu. Bila kita berjaya.. Rasa semua kosong,” komen @[email protected]

@man_rgr ya allah berikan aku kekuatan..dan kau tempatkan la bidadari syurgaku dikalangan org² yg beriman dan beramal soleh..aamiin#fyp #abguniform #tqsupport❤️ #sultanarmy #staragency #abgbujang😘 ♬ Saat Terakhir – ST12

BACA:

Terkini: Ismail Sabri menghadap Agong hari ini

Tindakan pegawai bank sanggup ke kereta layan pesakit strok dipuji

Muat naik kandungan lucah, pelakon paling popular Malaysia didakwa di mahkamah

CATEGORIES