NGO bawah Pas dikritik hebat, lancar derma kilat untuk ahli sendiri selepas didakwa jadi punca kemalangan

NGO bawah Pas dikritik hebat, lancar derma kilat untuk ahli sendiri selepas didakwa jadi punca kemalangan. Berikut merupakan luahan abang kepada mangsa kemalangan yang didakwa telah dilanggar oleh pemimpin NGO Ameerah.

pah adik aku rano kiro..? klu nk dibandinglan dgn kereto mu..? ni soal hidup dan mati wahai manusio.. doh la tepuh ore pah ad sek mu g jengok dio kat hospital..? ad ko..? palo ad jual kat hardware ko..? paru2 bulleh oder shopee ko..? Allahuakbar.. luluh hati aku seore abe dengar berito adik keno langgar kotre sapa kritikal gitu semo.. klu xreti nk nitas, xconfident nok bowok kheto. better xsoh bowok laa kheto tuu klu duk main nyusoh kotre..

May be an image of 2 people, car, outdoors and text that sayNGO bawah Pas dikritik hebat, lancar derma kilat untuk ahli sendiri selepas didakwa jadi punca kemalangans "07:57 4G *6870205122* *Siti Salmah Binti Abd Salam* Jika ada di antara Kita semua ingin membantu dari segi kewangan, boleh terus menghubungi Bendahari Ameerah Dun Kuala Besut *Siti Salmah Abd Salam* wassap.my/60193653702* Segala urusan bank in ke akaun, diminta untuk sertakan *resit* sekali Semoga bantuan kalian dapat meringankan bebanan sahabat kami dan menjadi saham di akhirat kelak. ANU Mogaadhikmahdisebainy...mog moga hikmahdiseb dipermudahkansegalaurusan Watch Marketplace Gaming Notifications Menu"

May be an image of textNGO bawah Pas dikritik hebat, lancar derma kilat untuk ahli sendiri selepas didakwa jadi punca kemalangan

aku mohon kwn2 doakan untuk adik aku. loni masih dlm dewan bedah dr lepas subuh.. Allahuakbar.. semoga Allah memberi kekuatan untuk adikKu Muhammad Harith dan peliharakan lah beliau ya Allah.. Allah maha berkuasa.. Terima Kasih semua yg mendoakan utk adik aku.. ALLAHUAKBAR!!!

Sumber.

TONTON:

BACA:

Ketua Polis Negara nak haramkan kapcai ‘modified’ di atas jalan raya

Orang ramai tak puas hati tengok pemandu kereta plat asing kencing merata

Lelaki paling kaya di Asia beri nasihat ‘padu’ untuk belia gaji RM2,000

CATEGORIES