Netizen terpesona dengan kecantikan DSV, tertido masa live

Netizen terpesona dengan kecantikan DSV, tertido masa live

Netizen terpesona dengan kecantikan DSV, tertido masa live. Dato Seri Vida merupakan usahawan yang sering menjadi perhatian ramai dengan telatahnya dalam setiap video atau siaran lansung dari sosial media miliknya. Dia juag lebih dikenali bukan lah dari perniagaan kosmetik sahaj malah dia mengeluarkan lagu yang menjadi bualan ramai sebelum ini.

Terbaru, Vida telah berkongsi satu video dia sedang mempromosikan kosmetik di dalam siaran langsung. Daripada video tersebut dia ingin menyampaikan kepada semua tentang kesusahan dan kepayahannya dalam membangunkan perniagaan kosmetiknya. Di sebalik kekayaan yang dimilikinya, usahawan itu tidak terlepas dari rasa penat dan ada masanya tertidur semasa membuat sesi ‘live’ menjual produknya.

Di dalm video tersebut, DSV dilihat tertidur kepenatan ketika melakukan siaran langsung di akau Tiktok. Dia menyatakan penat lelah membangunkan perniagaanya sehingga terpaksa membuat live sehingga lewat pagi dan berterusan keesokannya harinya.

Netizen terpesona dengan kecantikan DSV, tertido masa live

Namun dia tidak pernah berpvtus asa walaupun melalui kej4tuhan dalam dunia perniagaan itu. Dalam masa yang sama, DSV turut mengucapkan terima kasih kepada mereka yang banyak menyokong dan memberikan semangat untuknya terus berjuang.

Mneinjau di ruangan komen, rata-rata netizen bersa simpatan dengan ketabahan yang dilalui oleh wanita yang berusia 51 tahun itu. Mereka juga memuji Dato Seri Vida yang berusaha mempromosikan sehingga lewat malam sehingga kepenatan.

Selain itu, netizen turut memvji kecantikan yang dimiliki DSV ini yang rata-ratanya terpegun melihat usahawan itu yang nampak lain dari biasa. Sehinggakan ada yang berseloroh berasa terkejut melihat penampilan DSV di dalam video ini.

@datoserividaofficial Demi mencari rezki dan kejayaan dunia akhirat #fypppppppppppppp #foryoupage #datoserivida #viralvideo #dsv #tiktok #masukberandagak #masukberanda #masukfypdong #viraltiktok #foru ♬ Tertawan Hati X Pilihan Yang Terbaik – Sadvibes🥀

BACA:

Menteri Agama akan teruskan agenda RUU355

“Sampai bergegar katil suami Neelofa buat..”

Jawab telefon masa PC, Fahmi akui benda tu memang lucu

CATEGORIES