Netizen tegur Reen Rahim letak gambar panas- “bertaubat la sebelum terlambat”

Netizen tegur Reen Rahim letak gambar panas- “bertaubat la sebelum terlambat”. Umum mengetahui penampilan pelakon cantik, Reen Rahim sering tampil dengan imej s3ksi dan daring sehingga fotonya dijadikan modal bualan luc4h warganet lelaki.

Terbaharu, penampilan Reen Rahim sekali lagi menjadi bualan ramai apabila dia berkongsi beberapa foto yang dikatakan ‘s3ksi’ dan tidak manis dipandang.

Pelakon cukup popular dengan karakter Kak Su dalam sebuah drama, Reen Rahim ini nampaknya semakin diminati ramai. Lakonannya cukup selamba membuatkan ramai terhibur dengannya.Malah baru-baru ini Reen Rahim muncul dalam drama 7 Hari Mencintaiku musim ketiga sebagai Fatin.

Tidak dapat dibayangkan apa pula karakter Fatin ini akan lakukan pada hubungan suami isteri, Khuzairi dan Mia Adriana.Namun baru sahaja beberapa episod kemunculannya telah berjaya menambat hati penonton. Manakan tidak, karakter Fatin ini nampaknya agak kelakar dan selamba orangnya.

Netizen berharap sangat agar Reen dapat mengikut jejak rakan artis lain yang kini sudah berhijrah ke arah kebaikan seperti ada yang sudah berhijab sepenuhnya termasuk berniqab.Malah, mereka juga berharap agar Reen bertaubat sebelum semuanya terlambat. Seperti biasa, setiap hantaran tersebut sentiasa menerima k0men neg4tif daripada warganet yang rata-ratanya terdiri daripada kaum lelaki.

Netizen tegur Reen Rahim letak gambar panas- "bertaubat la sebelum terlambat"

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Reen Rahim (@reenrahim)


BACA:

Turki berdarah: Ratusan cedera, 6 mati dalam letupan di Istanbul

Muhyiddin bersuara selepas Takiyuddin dakwa BN-PN akan gabung

PRU-15: Takiyuddin sahkan BN-PN akan bergabung bentuk kerajaan