Netizen persoal kelibat lelaki dalam bilik hotel Tiz Zaqyah

Netizen persoal kelibat lelaki dalam bilik hotel Tiz Zaqyah. Terbaru, pelakon jelita iaitu Tiz Zayah tel4h menjadi per.hatian orang ramai selep4s memuat naik sebuah hantar4n video di laman TikTok milik.nya memap4rkan diri.nya di sebuah bilik hotel.

Mnerusi video ter.sebut, Tiz atau nama sebenarnya Siti Zaqyah binti Abdul Razak dilih4t sedang membuat trend di aplikasi ber.kenaan dengan menghemp4skan bad4nnya ke atas katil secara slowmo.

N4mun, apa yang menjadi perhatian netizen ial4h kelib4t seorang lelaki dilihat sedang menggos0k baju dengan streka di dalam bilik yang sama.

@tiz.zaqyah #fyp #fypシ ♬ golden hour – JVKE

Susul4n itu, timbul d4kwaan dalam kalangan wrga net yang mend4kwa pelakon berusia 34 tahun itu berdua-duaan dengan lelaki ber.kenaan.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen menegur Tiz kerana sebilik bersama lelaki yang buk4n mahram selain mempersoalkan sama asa status mereka sud4h berkahwin atau tid4k.

Netizen persoal kelibat lelaki dalam bilik hotel Tiz Zaqyah

Tampil menjawab d4kwaan, Tiz menjel4skan bahawa bilik hotel ter.sebut merupakan bilik mekap dan wardrobe tempatnya bersi4p di set penggambar4n.

Menerusi ciapan di laman Twitter, pelakon drama Nur Kasih itu terhibur apabila melih4t sesetengah pih4k sibuk bertanyakan per.kara tersebut.

[Video] “Sedihnya statement last tu..” – ramai sebak bila Puteri Sarah diam bila ditanya momen² beliau

Bilik makeup and wardrobe temp4t kita bersiap ny4h. Kau ghase? Them busvk h4tis got the bait. HAHAHA seronok tengok si celk sekalian ‘ber.tanya’. More please.

BACA:

Kucing Anwar jadi penghibur buat wartawan bosan menunggu depan rumah

Terkini: PN setuju bersama Kerajaan Perpaduan

Kes dera Bella: Mahkamah arah Siti Bainun bela diri