Netizen perasan muka Nabila Razali dah nampak tua

Netizen perasan muka Nabila Razali dah nampak tua

Netizen perasan muka Nabila Razali dah nampak tua. Nama penyanyi Nabila Razali sering menjadi bualan peminat sejak akhir-akhir ini, apabila dikrltik hebat oleh warganet gara-gara teaser untuk mempr0mosikan lagu terbaharunya.

Menerusi perk0ngsian itu, pelantun lagu Peluang Kedua itu memuat naik foto dirinya yang mengenakan busana serba putih yang dipakainya ketika membuat penggambaran video muzik terbaharunya.

KETIKA ramai rakan seusia menamatkan zaman bujang, penyanyi Nabila Razali pula tenang melewati hari-harinya tanpa bayangan teman istimewa.Selebriti berusia 30 tahun itu mengakui kesibukannya sebagai anak seni menjadi kekangan untuk mengenali mana-mana jejaka sebagai pasangan hidup.

Bintang drama Seindah 7 Warna Pelangi itu bahkan mengakui bimbang tidak dapat memberi k0mitmen penuh, sekiranya terjeb4k dalam percintaan.“Saya sedar rakan-rakan sekeliling ramai sudah berkahwin dan ada keluarga tapi saya masih belum ada rezeki ke arah itu.

Namun apa yang menjadi bualan netizen adalah terdapat segelintir netizen mengatakan wajah Nabila kelihatan pelik dalam foto tersebut.

Netizen perasan muka Nabila Razali dah nampak tua

Menjengah ke ruangan k0men, terdapat beberapa komen diberikan mengenai penampilan penyanyi itu yang rata-ratanya berkata wajah Nabila kelihatan sangat matang.Namun, ada juga yang tampil memberi k0men bahawa ia hanyalah kesan solekan sahaja.

Biarpun terdapat segelintir yang mempers0alkan mengenai wajah Nabila, tetapi ramai juga yang memuji penyanyi itu yang kelihatan sangat anggun.

BACA:

Ketua Pejuang Muda Malaysia letak jawatan selepas dibaham tanah PRU-15

Anak P. Ramlee nak jumpa Altimet

Emas tak laku walaupun harga murah, peniaga kini termenung

CATEGORIES