Netizen dakwa Ira Kazar dah diceraikan melalui whatsapp undang reaksi netizen

Kecoh seketika apabila muncul desas desus mengatakan bekas madu kepada seorang aktres terkenal didakwa sudah pun diceraikan oleh suaminya

Dikhabarkan yang juga pelakon dan pengarah terkenal tanah air.

Sis Nara dengar daripada sumber yang berita perceraian itu juga ada ditinggalkan beberapa orang individu di ruangan komen hantaran Instagram bekas madunya kini.

Netizen dakwa Ira Kazar dah diceraikan melalui whatsapp undang reaksi netizen

Difahamkan, si isteri yang juga anak kepada pelakon veteran hanya diceraikan menerusi WhatsApp saja dan dihalau daripada rumah.

Tapi satu dakwaan yang agak dahsyat juga apabila ada yang mengatakan si isteri itu ada ‘penyakit berbahaya’, namun diharapkan hanya khabar angin sajalah.

Sebelum ini, si isteri memang menjadi tumpuan netizen gara-gara kehadirannya sebagai orang ketiga dalam perkahwinan aktres tersebut bersama pengarah itu sehingga keduannya bercerai berai.

Malah, apa saja yang dilakukan si isteri akan sentiasa dicemuh gara-gara ‘sejarahnya’ sebagai seorang penyondol sebelum ini.

BACA: “Mak mertua haramkan aku hamil benih anaknya, mertua jadikan aku bibik tak bergaji kat rumah dia, sesuatu terjadi bila suami ajak pindah”