Merah muka Shuib kena bahan dengan Jep, buat gaya ‘DSV’

Merah muka Shuib kena bahan dengan Jep, buat gaya ‘DSV’.Seperti semua sedia maklum satu pertandingan lawak yg diberi nama Mencari Sepahtu Yang Hilang adalah untuk mengisi 1 slot di dalam Sepahtu Reunion Live.

Pelbagai individu dan berkumpulan dari seluruh pelusuk negara datang untuk mencuba nasib dan mempertengahkan bakat komedi mereka.

Semalam berakhirlah rancangan tersebut dan pemenangnya adalah dari kumpulan Arteh

arteh juara mencari sepahtu yang hilang 2021

Program Mencari Sepahtu Yang Hilang 2021 telah berlangsung selama 8 minggu menampilkan 12 peserta yang terdiri daripada kumpulan, duo dan peserta solo.

Ditayangkan pada setiap hari Khamis bermula 2 Disember 2021 yang lalu bersiaran pada jam 9.00 malam di Astro Warna.

SHUIB BUAT KEJUTAN TAPI KENA BAHAN DENGAN JEP PLAK

Siapa lagi kalau bukan anggota kumpulan Sepahtu yang sedang mengambil keputusan berehat dari industri seni iaitu Shuib Sepahtu.

Kehadirannya jelas membuatkan sahabat-sahabatnya terutamanya Jep mengukir senyuman tatkala Shuib menghampiri kerusi juri.

Shuib yang hadir pada segmen kedua membuatkan studio gamat dengan sorakan kerana ramai yang mengakui rindu akan kehadirannya bersama Sepahtu lagi.

JEP SIAP NYANYI

Tak hanya itu, Jep juga sempat menyanyikan lagu ‘I Want You’ milik Datuk Seri Vida yang pernah trending satu ketika dahulu sewaktu Shuib sedang memberikan komen kepada finalis yang bertanding.

Walau bagaimanapun, mereka tetap profesional dan masing-masing lebih fokus kepada memberikan komen kepada para peserta.

Namun, apa yang menarik perhatian ramai adalah tindakan spontan Jep yang menyakat Shuib dengan membuatkan gerakan seperti gaya usahawan kosmetik, Datuk Sri Vida telah mengundang tawa ramai.

BACA JUGA : Syura Badron pilih lelaki 28 tahun sebagai suami, warganet kata nampak sebaya
Meteorit berusia 4 bilion tahun ditemui di Antartika, ujian tentukan hidupan di Marikh dijalankan
Tengah makan mee segera atas motor sekali bos call, aksi pemuda ini cuit hati netizen

CATEGORIES