Meleleh air mata Iqram Dinzly bila tahu cerita sebenar Mona Allen

Meleleh air mata Iqram Dinzly bila tahu cerita sebenar Mona Allen. Pelakon Iqram Dinzly berkongsi sebuah video yang memperlihatkan dirinya menangis dipercayai akibat berasa tertekan.

Iqram Tertekan. Menerusi video yang dimuatnaik di Insta-story nya itu, Iqram atau nama sebenarnya Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin,41 akui berhadapan dengan pelbagai ujian belakangan ini selain mahukan Allahyarham bapanya berada disisi.

“Stress dowh setiap hari aku nak mulakan kebaikan pasti ada ujian dugaan yang aku rasa terlalu beban untuk aku tempuhi.

“Papa I need you!” luah Iqram

Selain itu, Iqram seakan mengeluh dengan dugaan yang diterima sehingga terfikir untuk menamtkan riwaayat hidupnya.

“Ya Allah, kenapa Kau selalu biarkan diri ini selalu dalam tergantung sepi. Rasa macam nak tergantung dengan tali. Allahuakbar” katanya lagi

VIDEO :

Terdahulu, pelakon Mona Allen menjadi bualan hangat netizen apabila menzahirkan rasa ketidakpuasan hati terhadap seorang pelakon dipercayai Iqram yang turut memuatnaik hantaran yang hampir sama.

Meleleh air mata Iqram Dinzly bila tahu cerita sebenar Mona Allen

Difahamkan, terjadinya perselisihan faham diantara mereka selepas Iqram terlalu menjiwai wataknya yang pada ketika itu sedang mencek1k l3her Mona.

Berasa s4kit dengan tindakan pelakon itu, Mona lantas menjer1t untuk melepaskan diri daripada cengk4man Iqram selain turut memarahinya.

“Ingatkan kau dah tak ps1ko, rupa-rupanya memang psiko sejak azali.

“Bukan sekali dua eh babak dia cek1k I, tetapi banyak kali. Setiap kali kena cek1k, mesti sakit!

“Dah pesan elok-elok tak nak dengar. Sekarang ni video dah viral nanti cakap I pula yang diva. Siapa yang kenal mesti tahu I bukan macam tu.

“The last thing I would do is to f1ght with others. But this one is too much!” tulis Mona

Susulan itu, Iqram dilihat telah bertemu dengan suami Mona yang juga pelakon dan pengarah, Pekin Ibrahim bagi menyelesaikan perselisihan faham diantara mereka.

Meleleh air mata Iqram Dinzly bila tahu cerita sebenar Mona Allen

Untuk info, kedua-dua pelakon ini sedang menjayakan penggambaran drama Hati Yang Dikhi4nati arahan Bade Azmi.Drama yang mempunyai 146 episod itu kini telah bersiaran hampir 100 episod dan merupakan adaptasi telenovela popular Venezuela, Mis Tres Hermanas.

Tonton:

Baca:

Rupanya ‘bidadari’ cantik jual Pau ni pernah popular dulu, anda mesti kenal..

Sotong celup tepung dibuat daripada usus babi? Waspada semua..

Baru nak ‘feeling’ sedih family nak pergi jauh, sekali kakak buat hal pulak