‘Makin besar makin seksi’, Puteri Balqis dikecam tunjuk benda tak sepatutnya

Makin besar makin seksi Puteri Balqis dikecam tunjuk benda tak sepatutnya

‘Makin besar makin seksi’, Puteri Balqis dikecam tunjuk benda tak sepatutnya. Nama pelakon muda, Puteri Balqis sememangnya bukan asing lagi dalam industri seni Tanah Air. Bakat lakonannya yang telah terbukti dengan beberapa kemenangan menerusi drama lakonannya menjadikan dia antara pelapis pelakon hebat negara.

Namun, ada ketika namanya telah dihambat kontroversi dan dikatakan kurang sihat serta mengalami masalah kewangan dalam keluarga.

Sekarang agak seksi?

Akan tetapi, berjalannya waktu, dia dilihat sudah kembali sibuk mengatur langkah dalam industri seni apabila terlibat dalam beberapa pengambaran drama.

Walau bagaimanapun, menerusi laporan dari Kosmo! Puteri Balqis yang kini sudah meningkat remaja dilihat agak seksi dari segi pemakaiannya.

'Makin besar makin seksi', Puteri Balqis dikecam tunjuk benda tak sepatutnya

Penampilan makin berani

Menjengah ke ruangan Instagram pelakon tersebut, ternyata dakwaan itu ada benarnya apabila beberapa gambar penampilan terkini Puteri Balqis dilihat agak ‘berani’.

Dengan dress pendek dan pakaian agak terdedah, gadis manis itu nampak yakin bergaya ala model-model popular.

Namun begitu, Puteri Balqis memilih untuk menutup ruangan komen di setiap posting yang dimuat naik.

Setakat ini, perkongsian yang dibuat oleh Puteri Balqis lebih kepada kehidupan hariannya di set pengambaran, gambar-gambar bersama kenalan dan juga video mempromosikan beberapa brand.

BACA:

Leona buat hal lagi, kali ini pakai bikini tayang punggung pula

Abang Viva terima pingat dari TYT Melaka

Insaf selepas mimpi dibakar, mak nyah kembali kepada fitrah

CATEGORIES