“Mak mertua ada hubungan dengan suami orang hampir 11 tahun, hari-hari suami orang tu datang rumah, macam mana kalau isteri aku tahu”

Aslmkum min..tolong hide kan profile dan post bnda ni. aku nak minta pendapat warga KRT.

aku seorang suami kepada sorang isteri dan seorang anak. aku keja jauh dari kg, aku keja brdekatan rumah mertua, buat masa skrg

aku duduk di rumah mak mertua aku brsama sorang lagi anak lelaki.

Baca Artikel Penuh