“Mak aku menangis sedih menantunya diperlaku sebegitu rupa oleh orang tua sendiri, patutlah suami tak pernah kenalkan saya pada keluarganya”

Assalamualaikum dan hai warga FB. Pertama kali menulis di sini, biasa membaca je. Mari berkenalan dulu, nama aku Esah,

berkahwin dekat 10 tahun ada 3 anak. Alhamdulillah sepanjang berkahwin aku happy dengan suami dan anak – anak.

Jadi kalau happy kenapa nak luahkan kat sini? Ceritanya begini, aku dan suami berkenalan di alam maya je.

"Mak aku menangis sedih menantunya diperlaku sebegitu rupa oleh orang tua sendiri, patutlah suami tak pernah kenalkan saya pada keluarganya"

Mula rapat bila aku putus cinta sebab BJJ (bercinta jarak jauh) aku namakan suami aku ni Manap. Dia ni rajin komen komen kat status aku, kat gambar aku. Aku lak rajin la reply komen – komen dia tu.

Jadi masa putus cinta tu aku banyak update status yang aku sedih ditinggalkan bla bla blaaa.. Masa tu dia pm minta no fon, dan kami bertukar no. Dari situ kami banyak bersms (masa ni takde wassap) atau call. Waktu tu aku bekerja so takde hal bayar bil ratus – ratus.

Baca Artikel Penuh