“Lunch bersama menantu saya, isteri Syamsul Yusof”- Datin Fatimah

“Lunch bersama menantu saya, isteri Syamsul Yusof”- Datin Fatimah. Sejak bulan lalu hang4t diperkatakan mengenai kemelut rumah tsngga pelak0n Puteri Sarah dan suaminya, pengarah Syamsul Yusof.

Tindakan Puteri Sarah mengambil tindakan undang-undang terhadap peny0nd0l membuatkan ramai netizen b0leh meneka rumah tangga mereka dilanda uj1an.

Dalam temu bual sebelum ini, Puteri Sarah berkata keluarga menantunya sentiasa menyok0ngnya serta akan berada disisinya.

Baru-baru ini perk0ngsian ibu mentuanya iaitu Datin Fatimah Ismail ada memuat naik gambar bersama menantunya menikmati makan tengah hari.

Apa yang menjadi perhatian, kapsyen ibu kepada Syamsul Yusof itu turut menyebut Puteri Sarah adalah isteri kepada anaknya.

"Lunch bersama menantu saya, isteri Syamsul Yusof"- Datin Fatimah

Diruangan k0men, Puteri Sarah turut dilihat membalas muat naik tersebut meluahkan rasa sayang terhadap ibu mentuanya yang dipanggil mama.

Perk0ngsian Datin Fatimah itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji hubungan baik Puteri Sarah dengan ibu mentuanya meskipun sedang berdepan kemelut rumah tangga. Malah, ada netizen membuat andaian kapsyen tersebut ditujukan kepada peny0nd0l.

Dalam pada itu, ada yang gembira apabila di belakang Puteri Sarah ada ibu mentuanya yang sentiasa meny0kong dan memahami keadaan menantu.

Terdahulu, Puteri Sarah mengambil tindakan undang-undang terhadap orang ketiga yang menganggu rumah tangga dan kehidupannya selama ini iaitu Ira Kazar.

BACA:

Berada di kedai emas dengan Kazar, ini respon Syamsul Yusof

Gambar Syamsul Yusof dan Kazar berada di kedai emas buat netizen terkejut

Syamsul Yusof jawab dakwaan dah bertunang dengan Ira Kazar