Lizzy uji nafsu lelaki lagi, kali ini tunjuk nak pakai baju dalam pula

Lizzy uji nafsu lelaki lagi kali ini tunjuk nak pakai baju dalam pula

Lizzy uji nafsu lelaki lagi, kali ini tunjuk nak pakai baju dalam pula. Selebriti verstail, Elizabeth Tan adalah antara yang sentiasa mencuri perhatian ramai terutamanya golongan lelaki disebabkan gaya atau aksi yang agak ‘berani’ di media sosial.

“Nak Tengok Lizzy Pakai Bikini?”

Terkini, Elizabeth Tan atau lebih mesra disapa Lizzy telah memuatnaik video ‘like a river trend’ yang menunjukkan dirinya sedang memegang set bikini merah jambu dengan aksi nakal di TikTok.

“Nak tengok Lizzy pakai bikini? Haaa memang tak la.”-Kapsyen Lizzy di Instagram

via Instagram Elizabeth Tan

Undang Komen “Gatal” Netizen Lelaki

Lizzy uji nafsu lelaki lagi, kali ini tunjuk nak pakai baju dalam pula
Tinjauan Murai MY di ruangan komen mendapati rata-rata netizen terutama golongan lelaki meninggalkan komen “gatal”, malah, ada yang tampil memberikan teguran kepada kaum Adam yang tiada rasa malu dengan memberikan komen berbaur lucah di video tersebut.

“Size berapa tu??

“Kecewa mamat nakal luar sana lizzy.”

“Muslim kat sini macam dah takde rasa malu.”

Lelaki gatal semua tunggu.”

“Nasi lemak berapa ringgit.”

“Lelaki potong ‘jalan’ daaa.”

via Instagram Elizabeth Tan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Tan (@elizabethtan)


Terdahulu, Murai My melaporkan mengenai Lizzy yang tidak mengambil pusing akan komen-komen berbaur lucah gara-gara aksi nakal dan manjanya. Lizzy juga menolak dakwaan bahawa dia sengaja berpenampilan mencolok mata demi meraih perhatian peminat lelaki.

BACA: 

Program bantuan RM1,200 sebulan untuk belia, mohon sekarang

Neelofa nak pindah ke tanah arab bina keluarga di sana, ini respon ibu

CATEGORIES