Lelaki ini terkejut ada orang bank-in RM20,000, sekali ini yang dibuat dengan duit itu undang reaksi netizen

Lelaki ini terkejut ada orang bank-in RM20,000, sekali ini yang dibuat dengan duit itu undang reaksi netizen.

Cuba bayangkan, korang bangun pagi dan check balance akaun tiba-tiba ada check ada orang ter-transfer duit dalam jumlah yang banyak dekat korang?

Apa yang korang buat? Simpan, makan sendiri atau korang cari siapa pemilik yang sebenar?

Lelaki ini terkejut ada orang bank-in RM20,000, sekali ini yang dibuat dengan duit itu undang reaksi netizen

Lelaki ini terkejut ada orang bank-in RM20,000, sekali ini yang dibuat dengan duit itu undang reaksi netizen

Ini yang berlaku pada seorang lelaki, Benz Yeap yang berkongsi secara tiba-tiba menerima deposit wang sejumlah RM20,100. Dalam satu sharing di Facebook, Benz berkongsi deposit itu dilakukan seorang lelaki India.

Di kala orang lain mungkin anggap ini peluang yang tak datang berkali dalam hidup, Benz melakukan sebaliknya.

Memang respek sangat bang! Semoga yang baik-baik untuk abang atas kejujuran.

BACA:“Eh! Kenapa duit yang saya simpan takde? Tak mungkin salah letak sebab memang kat sini je saya simpan duit. Jumlah bukan sikit dan duit tu untuk kenduri tahlil arwah ibu nanti, rupanya..”