“Kembar Amir Masdi ke ni?” – Netizen

“Kembar Amir Masdi ke ni?” – Netizen. Perkara biasa anak-anak adalah corak dan wajah mereka mengikut wajah ibubapa. Anak-anak adalah anugerah yang tidak terhingga dan mereka adalah amanah serta rezeki yang telah diberikan kepada ibubapa, malah ibubapa perlu menjaganya dengan sebaik mungkin.

Apatah lagi setiapa nak mempunyai rezeki dan kisah ragamnya yang tersendiri. Kesabaran ibubapa yang amat penting dalam utusan seharian.

Yang dulunya artis cilik, berlakon seawal usia kanak-kanak tapi kini sudah menjadi seorang mak. Erynne Eryyna atau Erin, mempunyai seorang cahaya mata perempuan dan menjadi seorang mak pada usia muda.

Meskipun beliau bergelar mak pada usia yang muda namun ia tidak membuatkan dirinya kekok malah menjadi seorang mak yang sangat baik dan bertanggungjawap.

Beliau membuat promo untuk Pakmat Western bersama anaknya tapi yang lain pula dilihat oleh netizen, wajah anaknya dan dia sendiri saling tidak tump4h, meskipun anaknya perempuan yang selalu memiliki iras ayah tapi anaknya iras sangat wajahnya.

"Kembar Amir Masdi ke ni?" - Netizen

Apabila dekat bersama, terlihat c0py p4ste wajah anaknya kepadanya, senyumannya juga comel dan Erin langsung tidak mengenakan solekkan diwajahnya, pun sudah cantik semulajadi.

Erin yang juga seorang pelakon dan masih giat aktif dalam lakonan apabila dewasa kini. Masih ada drama yang bakal ditayangkan tidak lama lagi. Beliau juga sedar semakin ramai generasi baharu dan mengikuti peredaran dalam dunia seni.

Menjadi topik utama ialah soal anaknya yang comel dan kecil sahaja badannya. Tapi petah berkata-kata dan cerdik orangnya. Jangan pandang sebelah mata, itu perlu diingati.

Pelbagai komen yang diberikan, sehingga hampir 10 ribu sukaan dan sudah hampir 200 komen diberikan. Lihatlah komen-komen yang diberikan, memuji-muji wajah anaknya dan beliau sendiri lawa serta cantik tanpa solekkan.

Ada drama yang terbaru yang belum lagi ditayangkan tapi akan ditayangkan tidak lama lagi, lakonan Erin sendiri dan akan membuatkan kerinduan pada para peminatnya terub4t.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erynne Erynna (@erynneerynna)

BACA:

Baru tahu ini panggilan sweet Dato K pada Tokti, terus ‘end live’ lepas tu

“Sedap suara dia!” Pelajar universiti buat macam konsert sendiri tarik perhatian

Hari-hari beg sekolah anak berat, ibu terkejut bila cek ada benda ni