Kecoh video pelakon lelaki terkenal peluk gadis di kelab malam, “selalu jadi ustaz”

Kecoh video pelakon lelaki terkenal peluk gadis di kelab malam selalu jadi ustaz

Kecoh video pelakon lelaki terkenal peluk gadis di kelab malam, “selalu jadi ustaz”. Di Twitter, viral sebuah video memaparkan seorang aktor lelaki sedang berpelukan dengan seorang wanita di sebuah kelab malam.

Peluk wanita?

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang lelaki dikenali sebagai Aiman Shah, dia mendakwa wanita yang dipeluk pelakon tersebut merupakan teman wanitanya yang tidak mengaku berlaku curang.

Lebih mengejutkan lagi apabila wanita terbabit memegang leher pelakon berkenaan sebelum mereka berpelukan antara satu sama lain sambil menari.

Kecoh video pelakon lelaki terkenal peluk gadis di kelab malam selalu jadi ustaz

Difahamkan, pelakon lelaki tersebut telah menghubungi pengguna Twitter berkenaan supaya memadam video yang dimuat naik kerana bimbang imejnya sebagai seorang selebriti terjejas. Namun, pemilik video tersebut bertegas tidak akan memadam video dan mahu memperjuangkan haknya.

Pelakon terbabit hubungi saya dan meminta untuk memadam hantaran berkenaan sebab dia ada imej yang perlu dijaga dan kata dia tak ada kena mengena dengan wanita itu. Wanita tu adalah wanita yang mabuk.

Hasil pemerhatian OhBulan!, wanita terbabit telah memadam akaunnya di Twitter serta menukar akaun Instagram ke mod privasi.

Foto tangkap layar

BACA:

Pelakon imej muslimah rupanya kaki kelab malam, laporan dedah sesuatu mengejutkan

Netizen kecam signboard highway SUKE macam undang kahwin, “kos habis pergi mana?”

Laporan dedah Malaysia negara ke-4 dalam senarai polis paling rasuah

CATEGORIES