“Keadaan berubah lepas malam tu, bini tua dia selalu datang rumah bila duit takde, aku sempatlah bagi sedas dua sebelum aku campak beg ayah”

Sedikit tentang diri aku. Nama aku Bella, berumur 20-an. Ayah aku dah meninggaI masa aku form 5 setelah hampir 4 tahun dia s4kit (bedridden).

Mak aku pulak ada hubungan dengan beberapa lelaki waktu ayah s4kit tu.Tapi ada sorang jantan yang dia serious, jantan keparat yang aku nak story ni.

Dia punya hip0krit dan bermuka – muka tu memang level dewa lah, habis kami adik beradik tertipu.

Baca Artikel Penuh