“Kahwin sebab duit je bukan ikhlas pun”, dikecam makcik bawang isteri terlajak cantik jawapan pemuda ini bikin makcik tersentap

“Kahwin sebab duit je bukan ikhlas pun”, dikecam makcik bawang isteri terlajak cantik jawapan pemuda ini bikin makcik tersentap .Mei Aisi, seorang ahli perniagaan, kini menetap di Ukraine dan bertemu jodoh dengan wanita berusia 19 tahun dari negara berkenaan.

Mereka bertemu ketika Aisi baru sahaja memulakan kehidupan di Ukraine sebagai jurugambar, beberapa tahun lepas.

Tidak dapat dipastikan nilai kekayaan Aisi namun dia kini sedang membina sebuah sebuah vila sendiri seluas 3,000 meter persegi.

"Kahwin sebab duit je bukan ikhlas pun", dikecam makcik bawang isteri terlajak cantik jawapan pemuda ini bikin makcik tersentap

Walaupun datang dari keluarga yang sederhana, Aisi telah berjaya melanjutkan pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi dan berjaya dalam karier.Pun begitu, tindakan Aisi memuat naik gambar isterinya di laman web Weibo mengundang rasa tidak puas hati pengguna Internet di China.

Ada yang tanpa rasa bersalah menuduh isterinya sebagai mata duitan kerana Aisi bukan lelaki yang kacak.

Pasangan itu mempunyai seorang anak.

Memetik laporan CCTV News, Aisi berkata wanita Ukraine tidak begitu memandang rupa dan harta. Malah untuk memikat hati bakal mertua juga tidak sukar.

sajagempak.com – Lelaki Dikecam Kerana Isteri Terlalu Cantik

“Anda hanya perlu bawa wain dan sejambak bunga, dan anda akan dapat restu mereka,” kata Aisi.

BACA:

Kecoh kos sebenar perolehan vaksin, ini jawapan playsafe bekas Menteri Kesihatan

Rupa-rupanya ahli parlimen ini ada 70 orang anak? Berapa orang isteri dia sebenarnya, ini kisahnya..