Kahwin lagi? Siti Saleha kongsi berita gembira ini kepada peminat

Kahwin lagi Siti Saleha kongsi berita gembira ini kepada peminat

Kahwin lagi? Siti Saleha kongsi berita gembira ini kepada peminat. Pelakon jelita, Siti Saleha mendedahkan perancangannya untuk kembali berumah tangga selepas bercer4i dengan bekas suaminya, Ahmad Lutfi Azhar pada Januari lalu.

Tidak tr4uma dengan keruntuhan mahligai yang dibina pada 2017, pelakon berusia 32 tahun ini mengakui bahawa dia sama seperti wanita lain yang ingin hidup bahagia bersama pilihan hatinya.

Saya bersedia untuk ‘m0ve on’. Ia bergantung sebab pengalaman saya lain dan saya sedia untuk ‘m0ve on’ walaupun baru saja, tetapi saya fikir Allah nak bagi yang terbaik lagi.

Ujarnya lagi, dia tidak kisah jika bakal suaminya itu adalah orang biasa atau tidak malah dia turut mengakui pengalaman yang dilaluinya sebelum ini membuatkan dirinya t4kut jika kesiIapan yang sama berulang lagi.

Jelas Siti Saleha, dia akan lebih berhati-hati dalam memilih pasangan dan tidak mahu terburu-buru.Saya nak yang simple saja. Saya hanya mahu dihargai itu saja. Sudah tentu kali ini saya kena berhati-hati. Saya tak nak ulang kesiIapan yang sama.

Kahwin lagi Siti Saleha kongsi berita gembira ini kepada peminat

Tapi dalam masa sama itu yang membuatkan saya menjadi takvt. Saya memang takvt kalau perkara itu berulang lagi. Saya memang kena hati-hati dan pandai untuk pilih.

Sekadar info, Siti Saleha telah bernikah pada 28 Julai 2017 dan perkahwinannya itu tidak dikurnia cahaya mata. Walau bagaimanapun, pelakon 7 Hari Mencintaiku itu sah bercer4i talak satu dalam satu prosiding di Mahk4mah Rendah Syariah Klang, Selangor pada 17 Januari lalu.Sumber : Harian Metro

BACA:

Dakwaan bercuti dengan Ungku Ismail lepas cerai, akhirnya ini pengakuan Nad Zainal

‘Berita baik untuk PN’ – Muhyiddin

Bob Yusof nyanyi lagu Sumayyah live di GV buat penonton sebak

CATEGORIES