Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call ‘along’ ini pula jawabnya…

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call ‘along’ ini pula jawabnya…Bismillah moga urusan aku dipermudahkan…Kisah jiran berhutang dengan “along”

Kejadian simbah cat merah malam tadi di rumah aku…orang lain berhutang rumah & kereta aku jadi mangsa..

Aku buat posting ni untuk korang bantu aku viralkan posting ni, supaya kita lebih berwaspada. Nak harap si penghutang call aku untuk bayar ganti rugi ni belum tentu lagi kan.

Malam tadi lebih kurang jam 12 lebih tiba2 aku dengar jiran depan rumah aku jerit dan lepas tu aku terus tgk luar rumah dan nampak 2 orang budak menaiki motor terus beredar dari rumah aku lepas campakkan sebotol cat depan rumah aku.

Rumah aku no 288 kalau ikut note yg ditampal rumah penghutang no 286 dah kosong tiada penghuni hampir setengah tahun. Aku wasap si along nombor dalam note yang ditampal tapi korang baca jelah conversation tu si along siap suruh kita pulak cari owner rumah tu.Dahlah salah umah dia boleh suruh kita cari si penghutang tu sabar jelah.

Korang doakan semoga urusan aku dipermudahkan. Report polis pon dah dibuat yang paling sedih budak yg menyimbah tu budak Melayu kata jiran aku yg nampak kelibat budak tu.

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

Jiran berhutang, rumah aku pula kena simbah cat merah, bila call 'along' ini pula jawabnya...

BACA JUGA :
Beri kerjasama , dapatkan dos penggalak & sokong vaksinasi untuk kanak-kanak – KJ
Michael Ang tayang cincin, bakal tamatkan status bujang?
Solat istikharah dahulu sebelum buat keputusan ambil dos penggalak – Mufti Perlis

CATEGORIES