Jep buat hal dalam bas, ‘sampai berkilat dah cable tu dia kerjakan’

Jep buat hal dalam bas sampai berkilat dah cable tu dia kerjakan

Jep buat hal dalam bas, ‘sampai berkilat dah cable tu dia kerjakan’. Para penyampai Sinar FM beberapa jam yang lalu dalam perjalanan untuk ke bandaraya bersejarah Melaka. Ini bersempena Jelajah Bola Sinar yang menampilkan personaliti Sinar x Superlawak FC bermain bola sepak melawan pasukan Melaka Legend.

Bertempat di Stadium Hang Tuah pada 3 September jam 4.30 petang ini pastinya peminat Sinar sudah bersedia menanti kehadiran mereka di sana. Meninjau akaun Instagram Sinar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Jep Sepahtu ketika berada di dalam bas.

Jep duduk di kerusi paling hadapan dan menyanyikan lagu Bahang Asmara dendangan asal kumpulan Gamma. Jep seperti biasa, suaranya memang sedap didengar dan selalu menyanyi live di Sepahtu Reunion Live.

Penuh penghayatan Jep menyanyi namun kelakuannya sambil menyanyi sambil mengelap wayar microphone membuatkan peminat terhibur. Sariyanti juga turut meninggalkan komen di posting ini. Ad0i Jep, sampai berkilat lah wayar tu kena gosok dengan Jep.

Jom tonton video di bawah :

Jep buat hal dalam bas, 'sampai berkilat dah cable tu dia kerjakan'

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh SINAR (@sinar_my)

Lebih 6000 tanda suka telahpun direkodkan sejak posting ini dikongsikan setakat ini. Rata-rata peminat terhibur melihat telatah Jep dan antara komen-komen mereka :

” Pegang wipe dettol ke tu Jep Sepahtu haha.. ” – Sari Yanti

” Kita pon dari tadi tenung ape yang disagat2 tu dengan wipe tissue tu. Betul betul jaga hygiene ye Jep hehe.. “

” SAmpai berkilat cable tu Jep kerjakan haha. Boleh masuk Geg4r Vaganza ni Jep, terbaik Jep.. “

” Duduk diam diam bang Jep hehe. Sampai karok pun tangan tu tak duduk diam eh. nasib suara tetap power.. “

” Terbaik Jep, ko selalu mengimbau kenangan pah1t dan manis my beloved ex soul partner.. “

” Serba bolehlah Jep ni, anak seni sharifah syed maulana al gruni.. masih layan oo sampai skrg citer silalitamplom.. “

” Lap wayar tu cara amik mood eh jepsepahtu ke kotor betul wayar tu haha. Menyempat tau tangan tu.. “

” Kenapa di lap2 wire mic tu jepsepahtu ? sambil2 amik mood menyanyi tu, nk bersihkan sekali ye.. “

” Sambil menyanyi sambil lap bacteria banyak. Hab1s serangkap lap, hab1s serangkap lap lagi haha. Jep ni memang lawak betul.. “

Jep Jep, ini baru betul menjaga kebersihan walau di mana pun berada. Semoga program Sinar pada petang ini berjalan dengan lancar sebagaimana yang dirancangkan dan beroleh kemenangan. Jangan lupa buat free k1ck hebat tu yer Jep.

BACA:

Bersedia dengan kenaikan OPR minggu ini

Gaji RM2 Juta sebulan, Sadio Mane buat saham akhirat di kampung

Peminat terkejut pengakuan Lizzy pernah buat aksi 18sx ini, “masa tu saya belum kahwin..”

CATEGORIES