“Isteri mengandung tapi mengidam bau badan ex boifren, bila aku test DNA sah anak tu bukan darah daging aku, yang tak tahan mak mertua minta aku lupakan hal tu”

Hai dan assalamualaikum buat kali ketiga untuk readers. Kalini episod ketiga untuk kisah rumahtangga aku.

Sebelum aku luahkan luahan hati aku buat kali ketiga disini, aku nak bagitahu awal-awal yang tiada paksaan untuk korang percaya atau tidak dengan luahan aku ini.

Kalau korang nak kata ini cerita rekaan, silakan tetapi apa yang aku coretkan disini

"Isteri mengandung tapi mengidam bau badan ex boifren, bila aku test DNA sah anak tu bukan darah daging aku, yang tak tahan mak mertua minta aku lupakan hal tu"

adalah pengalaman yang betul terjadi pada diri aku. Semoga perngalaman ini tidak terjadi dalam rumah tangga korang ye.

Ada yang komen kenapa Sara buat fake mengidam sedangkan boleh je jumpa Alip time aku outstation.

Baca Artikel Penuh