‘Ini dah next level tahap kayangan ni’ – Kakak Aliff Syukri sambut bevday anak

‘Ini dah next level tahap kayangan ni’ – Kakak Aliff Syukri sambut bevday anak

‘Ini dah next level tahap kayangan ni’ – Kakak Aliff Syukri sambut bevday anak. Selain usahawan popular, Dato Seri Aliff Syukri dan ibunya Bonda Rozita Ibrahim, kakaknya juga yang dikenali sebagai Yatie merupakan usahawan yang menjadi perhatian netizen dalam dunia perniagaan. Kecantikan kakak Aliff Syukri ini juga pernah tular menerima pujian ramai.

Terbaharu, Yatie dan keluarganya iaitu suami serta dua cahaya mata perempuannya dilihat bercuti di Dubai. Namun begitu, apa yang menjadi tumpuan netizen juga, usahawan jelita itu sempat menyambut ulang tahun kelahiran puterinya itu di luar negara.

“Happy birthday baby girl mommy @uzmaleya. Dia request nak raikan private je. So kebetulan di Dubai, simpan sini buat kenangan,” ujar Yatie di salah satu muat naiknya menerusi Instagram yang mana perkongsiannya itu juga meraih ribuan tanda suka ramai dan peminat turut menghujani ruangan komen dengan memberikan ucapan buat puterinya.

Muat naik di platform TikTok juga membuatkan keluarga bahagia ini mencuri tumpuan ramai apabila suasana sambutan hari jadi anak kepada kakak Aliff Syukri dilihat begitu menarik dengan suasana di Dubai.

'Ini dah next level tahap kayangan ni' - Kakak Aliff Syukri sambut bevday anak

“Daddy bday princess, as ur wish,” tulis di ruangan kapsyen manakala warganet di platform TikTok juga meninggalkan pelbagai reaksi dan tumpang gembira melihatkan kebahagiaan keluarga usahawan tersebut.

“Love tengok family kak Yatie”

“Next level betul wei”

“Bestnya…”

“Bestnya, happy birthday…”

@mohamad.zaidi.aziz Daddy Bday PRINCESS, as ur wish… #dubaibirthday #dubai🇦🇪 ♬ original sound – ADY

BACA:

Taktik founder kosmetik ini terbongkar, “buat-buat jadi jutawan je sebenarnya”

Pesanan untuk peniaga, anda bakal dikompaun jika tak kibar Jalur Gemilang

Terkini: Najib pecat firma Zaid Ibrahim urus kesnya

CATEGORIES