Iman Troye akhirnya tersingkir dari Masked Singer, peminat tak puas hati

Iman Troye akhirnya tersingkir dari Masked Singer, peminat tak puas hati. Nampaknya minggu seterusnya rancangan nyanyian The Masked Singer Malaysia ini juga tak kurang hebatnya dengan pelbagai tekaan juri dan penonton terhadap beberapa individu disebalik maskod yang bertanding pada musim kedua ini.

Antara maskod yang begitu hangat dibualkan oleh warganet di aplikasi, TikTok juga merupakan maskod Aiskrim Roti yang mana suara dan nyanyiannya juga antara yang memukau ramai.

Walau bagaimanapun, akhirnya telah terjawab semalam apabila individu disebalik Aiskrim Roti didedahkan pada minggu seterusnya ini.

@adybudika Siapa tekaan anda? #MaskedSinger2 #MaskedSingerMalaysia #TheMaskedSinger #viral #fyp #fypシ #AiskrimRoti ♬ original sound – Ady Budika

@adybudika Sape rasa yg sama? #fypシ #viral #fyp #MaskedSinger2 #MaskedSinger #MaskedSingerMalaysia #AiskrimRoti ♬ original sound – Ady Budika

 

Individu disebalik Aiskrim Roti yang memasuki The Masked Singer Malaysia musim kedua ini merupakan penyanyi muda yang turut terkenal dengan lagu Teman iaitu Iman Troye dimana suara uniknya itu sudah dibualkan oleh ramai sejak awal lagi.

Iman Troye akhirnya tersingkir dari Masked Singer peminat tak puas hati

Tidak disangka-sangka Iman Troye di The Masked Singer 2 yang menyampaikan lagu berjudul Assalammualaikum nyanyian asal oleh Faizal Tahir tersingkir pada minggu kelima.

Meskipun ramai yang seronok berjaya meneka individu disebalik maskod Aiskrim Roti itu dengan betul, rata-rata daripada penonton juga merasa sedih kerana dirinya itu tersingkir apabila suara dan nyanyian Iman Troye di pentas berkenaan di sukai ramai.

@adybudika Adalah???? #AiskrimRoti #fypシ #MaskedSinger2 #viral #MaskedSinger #MaskedSingerMalaysia #fyp ♬ original sound – Ady Budika

“Suara dia sedap lah. Tadi dengar dia nyanyi…”

Iman Troye akhirnya tersingkir dari Masked Singer peminat tak puas hati

“Suara dia one and only kat Malaysia ni. Sedap…”

“Kenapa dia tersingkir…”

Iman Troye akhirnya tersingkir dari Masked Singer peminat tak puas hati

“Suara dia sedap…”

Iman Troye akhirnya tersingkir dari Masked Singer peminat tak puas hati

Tonton:

Baca:

Digelar ‘Ghost of Kyiv’, Pilot Ukraine ini dah jatuhkan beberapa pesawat Russia

Minta ilmu untuk tipu bini, sekali Shuk jawab “bodoh… aku dah berubah!”

Waspada semua, Jabatan Mateorologi ramal hujan lebat berterusan selama 7 hari

CATEGORIES