Geram kena tegur tak pakai mask, jutawan nekad keluarkan semua duit dari bank ini

Geram kena tegur tak pakai mask jutawan nekad keluarkan semua duit dari bank ini

Geram kena tegur tak pakai mask, jutawan nekad keluarkan semua duit dari bank ini. Akibat ditegur tidak memakai pelitup muka seorang lelaki jutawan mengeluarkan semua wang simpanannya di dalam bank. Kejadian ini berlaku di Beijing, China dan dia nekad melakukan perkara itu kerana tersinggung ditegur oleh pengawal keselamatan.

Jutawan lelaki itu pada awalnya datang ke bank untuk melakukan transaksi kewangan dan mengakui terkejut ditegur pegawai bank yang memalukan dirinya.

Pegawai bank kemudian gagal memujuk lelaki terbabit dan terpaksa mengira dan mengeluarkan wang sebanyak lima juta Yuan, kira-kira RM3.23 juta.

Jumlah simpanan lebih banyak sebenarnya

Wang simpanannya sebenarnya melebihi RM3.23 juta tapi ia sudah capai had pengeluaran harian. Disebabkan itu, jutawan itu bertekad untuk datang ke bank berkenaan setiap hari dan mengeluarkan wang simpanannya sehingga licin.

Geram kena tegur tak pakai mask jutawan nekad keluarkan semua duit dari bank ini

Malangnya jutawan terbabit membuat fitnah pula di media sosial dengan memburukkan pihak bank tanpa menceritakan perkara sebenar. Macam itupun boleh ya? Salah diri sendiri kerana tidak mampu mengikut SOP dan norma baharu tapi orang lain pula jadi mangsa.

Jutawan keluarkan semua wang simpanan dari bank selepas ditegur tak pakai pelitup muka

BACA:

“Semua melayu je!” – Meet n Greet dengan porn star di KL jadi tular

‘Qadejah anak Aliff Syukri cantik persis bidadari sekarang’ – netizen

Dakwaan terima dana PRU dari syarikat judi, PAS ugut nak saman

CATEGORIES