Gempar !!! Didakwa delete posting pasal MB Kedah, Akak ini tampil dengan penjelasan

Gempar !!! Didakwa delete posting pasal MB Kedah, Akak ini tampil dengan penjelasan

Saya suka buat karangan?
Ya. betul…BM masa SPM dpt A1

Saya suka komplen?

Ya. betul.. Setiap kali ada apa2 yg sy rasa tak betul tak kisahlah ada kena mengena dengan saya atau tak, saya memang akan cuba bersuara..kadang Рkadang  ada org tua di herdik di depan saya tanpa hormat pun saya akan tegur pelaku..

Saya fitnah kisah tadi tu?

Tak! Saya bercakap benar.ltu bukan fitnah! Saya nampak dengan mata kepala saya…CCTV keliling diAutocity. mustahil sy nak reka cerita..

Silalah rujuk baru cakap.Lagipun sy bukan ada kepentingan politik. semua atas dasar peribadi.kita sama2 kan dim usaha bendung covid..tu ja

Saya takut?

Bukan..sy hide posting td untuk public tapi friend fb masih boleh nampak sbbsy anggapia personal dan percaya kawan2 dim fb… FB sy kwn2 yg dikasihi ja yg ada..keluarga pun yg saya syg2 ja dim list..

Knpsaya tukar profile pie?

Sbb anak punya pie pun ada, xmau lah.. Lgpun saya tak lawa

Tujuan post tadi?

lngin mempersoal! Tak sangka cepat viral dan hmpa plk pakat kutuk2,sekali aku hmpa kutuk..hat kutuk2 aku tu yg tudung labuh pun ada..punggah

Tindakan saya? Rasa2 apa?

Tak mau jawab

Saya ingin menegaskan bahawa saya hanya bercakap berdasarkan kejadian yang saya sendiri nampak dan alami. Fullstop