Gelagat Fazura berniaga di Pasar Siti Khadijah curi tumpuan

Gelagat Fazura berniaga di Pasar Siti Khadijah curi tumpuan. Pelakon dan usahawan popular, Nur Fazura berjaya merealisasikan impian peribadi untuk bergelar peniaga ketika mengunjungi Pasar Siti Khadijah di Kota Bharu, Kelantan, baru-baru ini.

Menerusi perkongsian di YouTube MyFazura, dia berkongsi pengalaman menjual sayur-sayuran segar di salah satu kedai yang dikunjungi.

“Sebenarnya memang dari kecil saya ada satu impian. Masa mula-mula dulu saya nak jadi pramugari dan saya juga teringin nak ada pengalaman menjual (berniaga).

“Teringin nak rasai sendiri pengalaman menjual di Pasar Siti Khadijah dengan peniaga-peniaga wanita yang ada di sini. Alhamdulillah bila ada pelanggan yang datang membeli, rasa tercapai impian saya nak menjual itu,” katanya.

Dalam hantaran video berkonsepkan realiti berjudul Fazura ke Pantai Timur yang dilancarkan dua hari lalu, isteri kepada pelakon Fattah Amin itu berkongsi perjalanannya ke rumah juru mekap peribadinya bagi merasai pengalaman menyambut Aidiladha di Kelantan.

Gelagat Fazura berniaga di Pasar Siti Khadijah curi tumpuan

Baca Artikel Penuh