Gadis Kelantan selamba belanja buah dada masa tengah buat ‘live’ IG

Gadis Kelantan selamba belanja buah dada masa tengah buat live IG

Gadis Kelantan selamba belanja buah dada masa tengah buat ‘live’ IG. Gadis melayu ni selamba tayang buah dadanya ketika ‘live’ di media sosial. Seorang wanita selamba tayang buah dada ketika membuat panggilan video secara berkumpulan menerusi sesi live di Instagram. Tak malu ke?

Menerusi satu video yang dikongsikan Majoriti, terdapat 15 pengguna Instagram yang menonton gelagat tiga remaja perempuan dan dua remaja lelaki ketika sesi live itu yang berbual dalam loghat Kelantan.

Bukan tu jer, sempat lagi salah seorang remaja perempuan mengajak seorang lelaki tu ‘couple’. Kah! Lawaklah adik-adik ni..

Kemudian, tiba-tiba salah seorang wanita selama tayang buah dada selepas menyelak bajunya. Korang tengoklah sendiri video dibawah yang dah di sensored tu.

Mungkin dia rasa apa yang dia buat tu dapat sambutan, tapi lain jadinya apabila dia mendapat kecaman dari netizen.

Gadis Kelantan selamba belanja buah dada masa tengah buat'live' IG

Sebagai seorang umat islam, kan wajib kita untuk menutup aurat tidak kira sama ada lelaki ataupun perempuan. Perkara ini adalah untuk mengelakkan gejala maksiat berleluasa.

BACA:

“Semua melayu je!” – Meet n Greet dengan porn star di KL jadi tular

‘Qadejah anak Aliff Syukri cantik persis bidadari sekarang’ – netizen

Dakwaan terima dana PRU dari syarikat judi, PAS ugut nak saman

CATEGORIES