Fizz Fairuz rekod isteri naik motor, “Teruk sangat obesiti Almy Nadia ni” – netizen

Fizz Fairuz rekod isteri naik motor, “Teruk sangat obesiti Almy Nadia ni” – netizen

Fizz Fairuz rekod isteri naik motor, “Teruk sangat obesiti Almy Nadia ni” – netizen. Pelak0n wanita, Datin Almy Nadia atau nama sebenarnya Ungku Almy Nadia binti Ungku Aminuddin Shah menjadi bualan ramai gara-gara perubahan fizikalnya sehingga mencetuskan pelbagai reaksi net1zen di media sosial.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna di laman TikT0knya, kelihatan Almy sedang menunggang motosikal sambil dirakam oleh suaminya yang juga merupakan se0rang pelakon, Fizz Fairuz.

“Dia pun nak juga..pergi jalan ambil anak,” ujar Fizz Fairuz dalam video tersebut.

Fizz Fairuz rekod isteri naik motor, "Teruk sangat obesiti Almy Nadia ni" - netizen

Dalam video tersebut, Almy yang menungg4ng motosikal jenis skuter sambil memakai baju berwarna kuning yang dipercayai dalam perjalanan mahu mengambil anaknya.

@binafshasweet880609 Membalas kepada @munalizahkadari #LiveLikeAPanda #fyp #trending #90s #gossip #gossip #norainibasre #foryourpage90s #binafshasweet #almynadia ♬ bunyi asal – Noraini Basre

Terkejut tengok perubahan fizikal Almy!
Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, segelintir net1zen melu4hkan rasa terkejut apabila melihat perubahan bentuk badan pelak0n yang berusia 36 tahun itu yang jauh berbeza berbanding penampilannya dahulu.

Malah, ada segelintir net1zen bimbang akan peningkatan berat badan yang dialami Almy dan menasihati pelakon itu supaya menjaga kesihatannya bagi menggelak sebarang penyakit.

Takpe, Almy tetap comel!
Bahkan, ada segelintir wanita berkongsi pengalaman mereka dimana berat badan ibu akan mengalami perubahan yang mend4dak selepas melahirkan zuri4t.

Bagaimanapun, disebalik krit1kan yang dilemp4rkan, ramai yang memuji meskipun Almy mengalami perubahan fizikal, namun dia tetap kelihatan cantik dan comel sama seperti selalu.

BACA JUGA : 

Ustaz Azhar Idrus kata poligami tanpa izin isteri dianggap tak mampu

Peminat teruja Honda ADV160 dah sampai Malaysia, harga cun habis

KKM sahkan ribuan pelancong China dah sampai Malaysia minggu ini

CATEGORIES