Erra Fazira terjumpa kembar seirasnya, ini reaksi primadona itu…

Erra Fazira terjumpa kembar seirasnya, ini reaksi primadona itu… Siapa yang tidak kenal dengan bekas model dan selebriti cantik bernama Erra Fazira. Walaupun kini berusia 48 tahun, bekas ‘Ratu Cantik Malaysia 1992’ ini masih lagi cantik dan awet muda. Sukar untuk mempercayai bahawa Erra Fazira sudah 48 tahun.

Baru-baru ini, seorang MUA yang dikenali sebagai Mek Dinda menjadi viral di laman Tiktok kerana ramai yang mengatakan dia mempunyai wajah seriras dengan Erra Fazira.

Jika dilihat secara kasar, bahagian mata dan kening Mek Dinda adalah yang paling sama dengan Erra Fazira.

Erra Fazira terjumpa kembar seirasnya ini reaksi primadona itu

Mek Dinda mengatakan bahawa semua itu hanyalah kebetulan kerana style makeup yang dibuat olehnya, namun dia mengakui bahawa dia merasa teruja selepas Erra Fazira memberikan reaksi terhadap videonya.

VIDEO :

Melalui video yang dikongsikan oleh Isskop di Tiktok, kelihatan Erra Fazira meletakkan video Mek Dinda di sebelah mukanya dan ternyata kelihatan kedua-dua mereka umpama adik beradik.

Erra juga tampak tersenyum sambil mengatakan “eh sama ke?”

VIDEO :

Menerusi ke ruangan komen, rata-rata netizen bersetuju bahawa wajah mereka berdua mempunyai persamaan walaupun tidaklah seratus-peratus. Terdapat juga komen yang mengatakan suara Mek Dinda seakan mirip dengan Azza Elite.

KOMEN NETIZEN :

Erra Fazira terjumpa kembar seirasnya ini reaksi primadona itu

Tonton:

Baca:

Balu arwah Abam menang kes saman fitnah, Ali Puteh diarah bayar RM60K

Tular video itik main sorok-sorok dengan harimau, tonton siapa yang menang

Semua anak pasangan buta ini berjaya ke menara gading,hanya jual tisu di jalanan

CATEGORIES