Ernie Zakri jatuh di Red Carpet- dah lah kena buat persembahan lepas tu, ini yang jadi

Ernie Zakri jatuh di Red Carpet- dah lah kena buat persembahan lepas tu, ini yang jadi

Ernie Zakri jatuh di Red Carpet- dah lah kena buat persembahan lepas tu, ini yang jadi. Penyanyi Ernie Zakri mendedahkan berhadapan dengan detik cemas apabila terjatuh ketika melalui karpet merah di acara Festival Filem Malaysia yang ke-32 (FFM32) pada Jumaat lalu.

Kata Ernie dia bernasib baik kerana kemalangan itu tidak begitu teruk dan dia telah dibantu oleh pasukan perubatan .

“Begini lah cara saya memulakan persembahan saya malam tadi (Jumaat).

“Kemalangan di atas permaidani merah. Tapi saya bernasib baik, make up still on point dan kuku palsu tak tercabut.

“Alhamdulillah, thank you medic team yang berada di sana,” ceritanya.

Ernie Zakri jatuh di Red Carpet- dah lah kena buat persembahan lepas tu, ini yang jadi

Isteri kepada Syamel itu berkongsi perkara berkenaan di akaun Instagram miliknya.

Menerusi perkongsian itu dia memuat naik fotonya yang sedang duduk dengan kaki berbalut.

Meskipun kakinya terpaksa berbalut, namun Ernie tetap meneruskan persembahannya pada malam itu.

“Kesakitan tak terasa sampai lah habis nyanyi.

“Thank you to all my friends yang sambut kejatuhan ku tanpa gelak tawa. Saya tahu semua menahan gelak dan cemas pada masa yang sama. Anda memang hebat!

“Ku drop tapi ku tetap teguh berdiri! Show must go on orang kata,” ujarnya.

Pada malam itu, Ernie telah membawakan lagu lagenda muzik, Allahyarham Tan Sri P Ramlee dengan susunan muzik dan gayanya tersendiri pada FFM32 yang bersiaran secara langsung dari Encore, Melaka.

BACA:

Kecoh satu dewan tengok Maya Karin kena serang panic attack

Terkejut tengok reaksi Harry Khalifah selepas Chombi dan Amirul buat benda ni

Baru je konvokesyen, pasangan mahasiswa ditangkap khalwat dalam hotel

CATEGORIES