Eina Azman pakai baju ketat sambil menari, sekali benda lain yang netizen perasan

Eina Azman pakai baju ketat sambil menari sekali benda lain yang netizen perasan

Eina Azman pakai baju ketat sambil menari, sekali benda lain yang netizen perasan. Eina Azman pakai baju ketat sambil menari dengan rakan artis, sekali benda lain yang netizen perasan kerana sering tampil berpakaian ketat.

Walaupun sudah bergelar ibu kepada dua cahaya mata, ramai wanita mengkagumi bentuk badan Datin Paduka Eina Azman yang sentiasa bergaya.

Perkongsian Datin Paduka Eina Azman baru-baru ini di laman sosial Instagram menjadi perhatian apabila beliau upload video menari bersama rakan artis dalam drama bersiri The Maid 2.

Dalam video itu, Datin Paduka Eina Azman berpakaian serba hitam dilihat rancak menari. Ramai follower yang memuji bentuk badan Eina seperti anak dara. Tak kurang juga ada yang tidak senang dengan penampilannya itu dengan berpakaian yang agak keterlaluan.

Ada juga follower Instagram Datin Paduka Eina Azman yang menegur pelakon itu supaya melabuhkan dan melonggarkan pakaian, tak kurang juga ada yang mendoakan agar dia diberikan hidayah.

Eina Azman pakai baju ketat sambil menari, sekali benda lain yang netizen perasan

Berikut adalah komen-komen di laman sosial Instagram milik Datin Paduka Eina Azman.

asmahuzaimy – datin jaga diri jaga aurat, sy minat datin jugak

henna amna – allahuakbar datin mcm bogel dh

mithaliechentaku – Semoga Allah terus memberikan hidayah pada Datin.. Sy pun pendosa…Sama2 menegur pemakaian ye Datin…Kita sama2 menuju jalan yang Allah redhai..InsyaAllah

BACA:

Ustaz Fathi Naim akui ramai gadis mesejnya di Insta, ‘saya layankan aja..”

Ustaz rogol remaja 14 tahun, polis dedah hal sebenar fakta kes

Honda Civic hilang di Genting Highland ditemui semula, dah bertukar warna pulak…

CATEGORIES