Dikecam sentuh anjing, Mas Khan dedah pakai sabun samak lepas pegang

Dikecam sentuh anjing Mas Khan dedah pakai sabun samak lepas pegang

Dikecam sentuh anjing, Mas Khan dedah pakai sabun samak lepas pegang. Baru-baru ini, pelakon Mas Khan menerima kec4man hebat dalam kalangan netizen apabila dilihat membela seekor anjing baka German Shepherd yang bernama Cash.“Meet my pak guard for MetaTr4de Academy (blsnes diusahakan). He’s still a puppy okay.. bayangkan kalau dia dah masuk setahun and bulu dia baru lepas potong sebab terlalu panjang.

“Kesian dia panas Malaysia tak sesuai simpan bulu macam tu. German Shepherd ni lebih dikenali sebagai anjing polis K9! So don’t play play,” tulisnya yang mengusahakan bisnes chalet.Difahamkan, dia juga mempunyai akademi dipercayai bagi berkongsi ilmu mengenai peIaburan dan perd4gangan sekali gus memerlukan kawalan dan jagaan keseIamatan daripada haiwan berkenaan.

Pelakon drama Bukan Gadis Biasa itu berkata, dia tidak kisah sekiranya dikec4m berhubung perkara tersebut selain turut menjelaskan tentang lukisan seolah-olah t4tu pada bahagian tangan dan lehernya.“Jangan rlsau kita tahu, anjing ni kalau basah kita tak pegang. Kita ada sabun samak, sertu samak.

Dikecam sentuh anjing Mas Khan dedah pakai sabun samak lepas pegang

Setiap kali kita pegang dalam keadaan kering atau basah, kita akan guna sabun samak.“Jadi tiada lsu, korang nak kec4m.. kec4mlah. Saya jadi diri sendiri. Dan ini bukan t4tu, cuma lukisan. Jadi apa korang nak cakap, korang cakap,” katanya.

SEJAK khabar dvka mengenai pemerglan pelakon Syazlin Zainal Khamis lalu, ramai rakan selebriti melahirkan rasa terkejvt dan berkongsi kebaikan Allahyarham.Aktor Mas Khan turut tidak ketinggalan memberi penghormatan terakhir buat Syazlin apabila turut hadir pada upacara pengebvmian di Tanah Perkubvran Islam Taman Keramat AU2 pada malam Jumaat.

“Aku minta maaf, kalau ada yang menylnggung hati dan perasaan korang sebab main dengan anjing. Tapi paling penting ini pendapat saya, kita bukan tak tahu apa halal apa har4m.“ Yang penting niat kita.. niat saya bela Cash ni sebab dia menjaga kawasan ni yang berada di tengah Kuala Lumpur. Apa-apa boleh terjadi,” ujarnya. Sumber: Instagram Mas Khan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mas Khan (@maskhan_)

BACA:

“Saya mangsa fitnah Lufya” – Bekas suami dedah hal sebenar

Pakcik ini selamba hisap rokok masa tengah berlari dalam acara marathon

“Ni John Wick ke Genji?” – Penampilan terkini Syamsul Yusof jadi kegilaan peminat

CATEGORIES