‘Dah keluar gua, play victim pulak’ – Puteri Sarah mengata Syamsul lagi

‘Dah keluar gua, play victim pulak’ – Puteri Sarah mengata Syamsul lagi. Pelakon Puteri Sarah Liyana, 37, berkongsi kapsyen agak sinis yang membawa maksud tersendiri dan mungkin ditujukan kepada seseorang, terlihat lucu pada foto anak perempuannya, Sumayyah yang dimuatnaik di Instagram Story.

“Dah keluar gua tapi play victim (jadi mangsa) pulak. Takpelah, janji settle (selesai). Stay classy they said (Tetap berkelas, kata mereka),” tulisnya berserta emoji bibir.

Meninjau ke perkongsian terbaharu di hantaran Instagram pula, Sarah berkongsi video dia mengenakan telekung labuh berwarna hitam yang cantik dan elegan.

'Dah keluar gua, play victim pulak' - Puteri Sarah mengata Syamsul lagi

Dengan kapsyen ringkas ditulis, ‘Hello 2023, A new year!, A new me berserta emoji senyum bahagia yang mendapat lebih 5,000 tanda suka daripada pengikutnya selepas beberapa jam dimuat naik.

Rata-rata menerusi komen pula, kebanyakan warga maya yang mengikuti Sarah memuji penampilannya, termasuk ramai juga memberikan kata-kata semangat dan inspirasi buatnya sempena tahun baharu.

Bagaimanapun, usaha Harian Metro menghubungi dan mengirimkan mesej kepada Sarah tidak dijawab atau dibalasnya.

Selain itu, di Instagram Story juga Sarah meluahkan hasratnya untuk memulakan lembaran 2023 ini dengan mengerjakan umrah di Tanah Suci Makkah sekali lagi.

“Penutup 2022 in Tokyo, insya Allah, Pembukaan 2023, umrah. Thank you Allah (Terima kasih Allah),” tulisnya ringkas berserta emoji hati dan senyum bahagia.

Tidak hanya itu, Sarah yang masih bercuti bersama dua anaknya, Syaikhul Islam, 5 dan Sumayyah, 3, di Tokyo, Jepun juga berkongsi momen indah percutian mereka yang seronok berjalan-jalan ke Ueno Park, bermain, termasuk membeli barangan permainan.

Terdahulu, Syamsul menerusi perkongsian video di Instagram malam tadi memaklumkan dia akan memberi penjelasan terhadap segala permasalahan berlaku dalam rumah tangga mereka yang hangat diperkatakan sejak beberapa bulan lalu dalam waktu terdekat ini.

Menurut pengarah filem Mat Kilau: Kebangkitan Pahlawan itu, dia mengambil pendekatan berdiam diri selama ini kerana tidak mahu membuka pekung atau aib sesiapa.

Malah, katanya, hal perkahwinan adalah perkara sangat peribadi.

Terdahulu, difahamkan kemelut rumah tangga Puteri Sarah dan Syamsul berlaku sejak beberapa tahun lalu berpunca atas dakwaan kehadiran ‘orang ketiga’ dikenali Ira Kazar yang dikatakan mengganggu kebahagiaan mereka.

BACA JUGA :

Bos Jakel cerita keadaan sebenar gedungnya di Shah Alam boleh terbakar

Kecoh jumpa king cobra bawah kerusi

Balu Abam akhirnya buka mulut selepas menang kes saman dengan Ali Puteh