Cover lagu trend, Ismail Izzani buat hati semua gadis cair

Cover lagu trend Ismail Izzani buat hati semua gadis cair

Cover lagu trend, Ismail Izzani buat hati semua gadis cair. Sebut sahaja nama penyanyi, Ismail Izzani tentu ramai yang mengetahui beberapa lagu nyanyiannya yang berhasil mencetuskan fenomena dan berjaya meniti di bibir pendengar muzik tempatan seperti Sabar, Luar Biasa dan banyak lagi.

Turut menceburi bidang lakonan, pelakon drama Lelaki Lingkungan Cinta ini bagaimanapun mempunyai ramai peminat dan nampaknya sebuah video nyanyian daripada Ismail Izzani ini pula mencetuskan ramai dapat mengubati rindu dengan suaranya pula.

Melalui rakaman video yang dimuat naik ini memaparkan Ismail Izzani telah membuat cover sebuah lagu lalu berkongsikan di laman TikTok miliknya.

Memandangkan lagu tersebut menjadi trend di aplikasi berkenaan, nampaknya dengan pantas video cover Ismail Izzani memilih untuk menyanyi lagu berjudul Angel Baby menjadi perhatian ribuan wargamaya.

Malah ruangan komen juga ternyata Ismail Izzani dihujani dengan ratusan komen kurang dari satu hari dikongsikan dia menerusi akaun TikTok miliknya ini.

Cover lagu trend Ismail Izzani buat hati semua gadis cair

@ismail.izzani_ – Just a simple “Angel Baby” cover from me 🕊💎 @troyesivan #fyp #cover #ismailtiktokcover ♬ original sound – Ismailizzani

Dalam pada itu, suara Ismail Izzani turut mendapat pujian netizen sekali gus meraih lebih 20,000 tanda suka daripada ramai yang ada antaranya juga meminta agar dia terus membuat cover lagu-lagu sebegitu.

“Justin Bieber Malaysia”

” suara mcm sma penyanyi asal nye “

” you can sing well boy “

” rindu dowhh dule tengok kecik ii duet ngan hakiem rusli”

” yang last tuuuuu “

BACA:

‘P. Ramlee’ nyanyi lagu “Alahai kacang ketot” buat orang ramai terpegun

Orang ramai terkejut tahu latar belakang pemuda Kelantan hina islam

Cara sebenar nak tuntut ASB si mati jika orang tersayang dah meninggal dunia

CATEGORIES