“Cikgu tadika kantoi try suami orang, cikgu call aku minta maaf, dia dah tunjuk payudara kat laki aku, cerita segala dalam kain, maaf?!”

Pasangan jjik yang kalau kahwin pun malu dia sampai masuk liang lahad tak habis, masyarakat masih ingat.

Event family day pun nama diaorang tak masuk dalam list.

Pasangan jjik yang kalau dapat anak pun, takut rosak perangai anak dek perangai mak bapak yang tak kisah berzina.

“Cikgu tadika kantoi try suami orang, cikgu call aku minta maaf, dia dah tunjuk payudara kat laki aku, cerita segala dalam kain, maaf?!”

Anak ambil gambar jelir-jelir lidah, baju ketat nampak gunung, seluar ketat nampak tongkat pu, mak bapak tak marah sebab mak bapak jjik tu pun lebih kurang saja, ambil gambar beli k0ndom.

Aku gigil baca cerita tu.

Baca Artikel Penuh