Chombi tumbang ketika nak buat persembahan, kelam kabut Harry Khalifah

Chombi tumbang ketika nak buat persembahan kelam kabut Harry Khalifah

Chombi tumbang ketika nak buat persembahan, kelam kabut Harry Khalifah. PENGUNJUNG Karnival Jom Santai yang diadakan di Aeon Mall Taiping, Perak gempar apabila penyanyi Chombi tiba-tiba pengs4n sebelum membuat persembahan pada kejadian malam Sabtu.

yang juga bapa kepada Chombi memberitahu anaknya itu dikejarkan ke h0spital akibat mengalami masalah tek4nan dar4h rendah selain baharu sahaja pulih daripada dem4m.

“Beberapa langkah nak naik pentas, Chombi tumbang… sebenarnya Chombi baru lepas baik dem4m selain sedang datang bulan ditambah pula kehadiran orang ramai serta lighting yang panas membuatkan dia tak selesa.

Chombi setelah dapat rawatan selepas pengs4n.

Chombi tumbang ketika nak buat persembahan kelam kabut Harry Khalifah

“Sebelum pengs4n dia dah kata nampak macam gelap, tahu-tahu dia pengs4n. Doktor yang merawat memberitahu dia mengalami tekanan darah rendah,” katanya kepada mStar.

Bagaimanapun, Harry bersyukur apabila Chombi atau Siti Maryam Ahamad Sairi, 15, dibantu seorang jururawat yang kebetulan berada di acara itu sebelum di bawa ke h0spital berhampiran.

“Nasib baik ada jurur4wat masa itu, dia terus bertindak cepat. Dia yang bawa kami ke h0spital berdekatan,” katanya.

Berkongsi keadaan Chombi, Harry memaklumkan akan membawanya mendapatkan raw4tan di h0spital sekali lagi ekoran anaknya itu mengadu s4kit d4da dan mengalami masalah semput.

Chombi ketika dikejarkan ke h0spital.

“Ini saya nak bawa Chombi ke klinik lagi sebab dia kata dia macam semput dan sakit dada, sedangkan kami tidak pernah ada yang semput. Chombi ini kalau dem4m memang sangat manja,” ujarnya.

Meninjau ke akaun Instagram Chombi pula, penyanyi muda berkenaan memohon maaf kepada peminatnya di Taiping berikutan tidak dapat membuat persembahan di sana.

“Alhamdulillah saya okay sikit. Terima kasih buat semua yang mendoakan kesihatan saya dan saya minta maaf pada orang-orang Taiping sebab tak dapat nak teruskan Insya Allah panjang umur kita jumpa lagi doakan saya sihat seperti biasa,” tulisnya.

KOMEN NETIZEN :

BACA:

Kecoh satu dewan tengok Maya Karin kena serang panic attack

Terkejut tengok reaksi Harry Khalifah selepas Chombi dan Amirul buat benda ni

Aksi lelaki acu senapang dekat bakal mentua jadi kecoh, “nak bagi kahwin ke tak?”

CATEGORIES